maanantai 26. tammikuuta 2015

Toni Torppa puhuu paskaa, osa 2



Ihan ensimmäinen Torpan blogipostaus Uudessa Suomessa 30.3.2011 on kokonaisuudessaan seuraava:

Tuosta se lähti, eikä taso ole sen jälkeen parantunut. Torpan keskeiset teemat ovat vuodesta toiseen kreationismi ja homot. Pohtiiko Torppa näitä yöt ja päivät?

Kaikkien aikojen toisessa pläjäyksessään Torppa esittää seuraavaa:
”Jos rehellisesti tutkimme sitä miten maailma on nyt lyhyessä ajassa muuttunut niin maailma on muuttunut juuri tähän suuntaan. Suomessakaan ei tarvitse paljon mennä taakseppäin kun asiat eivät olleet näin. Viisikymmentä vuotta sitten ihmiset eivät olleet lähellekkään niin paljon näiden syntien kaltaisia kuin tänäpäivänä. Viisikymmentä vuotta sitten lapset yleisesti olivat paljon kuuliaisempia ja vanhemmilleen ja ihmiset kunnioittivat Jumalaa eikä tullut kuuloonkaan mediassa pilkata Raamattua tai Raamatun totuutta. Ihmiset myös kävivät koko perheen voimin sunnuntaisin kirkossa kuulemassa sanaa. Homoseksuaalisuus ei ollut yleisesti hyväksytty hyvä juttu vaan se nähtiin yleisesti syntinä niin kuin Jumala sen selvästi sanassaan ilmoittaa. Silloin media ei puolustellut kiihkeästi homoseksuaalisuutta niin kuin se tänä päivänä tekee.”

Tässäkin on jo aika monta perätöntä väitettä. Minä muistan ajan 50 vuotta sitten, mutta en muista ketään, joka olisi käynyt sunnuntaisin kirkossa. En muista ketään joka olisi kunnioittanut (tai ollut kunnioittamatta) jumalaa. Jumala oli jo silloin jotakuinkin yhdentekevä. Kurittomia lapsiakin on ollut läpi dokumentoidun maailmanhistorian. Homojakin on ollut olemassa jo silloin – ennenkin. Pitäisikö homoudesta antaa kuolemantuomio? Torpan mukaan se olisi varmasti Jahvelle mieleen.

”Homous on kauhistus Jumalalle ja Uuteen Jerusalemiin ei tule pääsemään yksikään kauhistuksen tekijä. Vain Kristuksen omat (Hengestä syntyneet) joiden nimi lukee Karitsan elämän kirjassa eli ainoassa oikeassa seurakunnan jäsenrekisterissä joka on taivaassa. Herra ilmoittaa sananssaan ettei muutu. Koska Herra ei muutu niin kauhistus Herralle pysyy kauhistuksena iankaikkisesti. Vanha liitto vaihtui uuteen mutta Herra on sama eikä muutu ja silloin ei muutu sekään mikä on Herralle kauhistus. Ev.lut kirkko ei seuraa Herraa ja pysy muuttumattomassa Jumalan sanan totuudessa vaan ev.lut kirkko muuttuu maailman jumalattomien ihmisten kanssa.”

Jihuu!!! Uudessa Jerusalemissa Torppa sää käyskennellä ilman, että homo on koko ajan panemassa häntä perseeseen. Fobioita ne ovat hölmötkin fobiat.

Vaikka jumala ilmoittaisi, että ei muutu, niin tulkinnat muuttuvat. Torpankin tulkinta on vain yksi monista, eikä se ole sen oikeampi kuin mikään muukaan.

”Tämä aika on nyt käsillä ja ihmiset eivät enään kärsi kuulla TERVETTÄ OPPIA eli muuttumatonta Jumalan sanan totuutta vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntyvät taruihin (kehitysoppi). Ev.lut kirkko on luopunut terveestä opista ja tarjoaa ihmisten himojen mukaista korvasyyhy oppia. Se on valhe evankeliumia jossa vääristellään totuutta ja muutetaan Jumalalle kauhistus hyväksi jutuksi. Tällaista vääryyttä puollustellaan myös turvautuen kehitysopin valheesee. Ja ihmisten syntielämä laitetaan geenien syyksi kehitysopillisen maailmankatsomuksen mukaisesti.”

Homot ja kehitysoppi ovat fundamentalistien pahimmat huolenaiheet. Ei, heitä ei todellakaan kiinnosta miljoonat nälkää näkevät ja tarpeettomat sodat. Homot ja kehitysoppi, ne vasta ovatkin kammotuksia.

”Kouluissa opetetaan kehitysoppia totuutena ja media ja ihmiset nauravat ja pilkkaavat niitä jotka uskovat luomisoppiin. Tämä on jännä juttu että jo Paavali kertoi että näin tulee käymään ja nyt me sitä omin silmin todistamme. Ihmiset ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen (kehitysoppi) ja palvelevat ja kunnioittavat luotua (luontoa) enemmän kuin Luojaa!”

Paitsi että evoluutio on riittävällä varmuudella todistettu faktaksi. Luomisesta ei taas ole ensimmäistäkään todistetta. Torppa, jos pidät keijukaisia todellisina olioina, niin älä ylläty, jos sinua pilkataan. Sama pätee luomisoppiin.

Torppa, luomisoppisi voit työntää perseeseesi, kun perseitä ajattelet niin paljon. Sinun on ihan turha vaatia, että minun lastenlapsilleni opetettaisiin satuja ja tarinoita tieteellisen tiedon asemesta.

”Kun kehitysoppi on levinnyt ja aivopesssyt suuren osan ihmisistä niin samalla homoseksuaalisuuden synnistä tehdään median ja suuren yleisön silmissä hyvä ja luonnollinen juttu. Jumalan totuus siis muutetaan vääryydeksi.”

Torppakin näkee mörköjä. Homot ja kehitysoppi, ja siitä seuraa salaliitto. Jo huomenna kaikki maailman ihmiset ovat homoja. Vapise Torppa!

”Viimeisinä päivinä ihmsikunta elää homoseksuaalisuuden synnissä sen hyväksyen hyvänä asiana samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja juuri näin voimme havaita tapahtuneen myös suomen kohdalla. Tämä todistaa vain sen että Raamattu on Jumalan sanaa ja totta sillä Raamattu tämän meille jo kauan sitten ilmoitti ja tämä vahvistaa myös sen että Herran Jeesuksen paluu on lähellä.”

Miten vitussa Torppa taas tuosta aikaan kausaalisuuden? Humen giljotiini ja Ockhamin partaveitsi kyllä katkaisevat Torpan argumenteilta kaulan.
Vapise Torppa!

P.S. Eikö kurittomia lapsia saakaan kivittää hengilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti