sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Petri Paavola pieraisee, osa 3



Pete näkee mörköjä kaikkialla. Parissa Puuha-Peten postauksessa joogataan; tai ei joogata vaan varotetaan joogasta saatanallisena eksytyksenä. Kyllä on Peten maailma paha, kun mörköjä on aivan kaikkialla – joogatunneillakin.

Paavolan pitkä kirjoitus voidaan tiivistää seuraavaan kappaleeseen:
Jooga ei tunnusta syntiä, iankaikkista kadotusta eikä sitä että Herra Jeesus kuoli syntien tähden ja Hän on ainoa, joka vapauttaa ihmisen ja johdattaa hänet Kaikkivaltiaan Jumalan luokse. Jooga opettaa valaistumista ja jälleensyntymistä sekä maailmankaikkeuden Brahman henkeä. Jooga opettaa ihmisen sisällä olevasta hyvyydestä, jonka jooga saa esiin henkisen kasvun kautta. Raamattu opettaa ihmisen sydämen olevan paha ja synnin orjuudessa ja vain Herra Jeesus voi vapauttaa ihmisen synnin orjuudesta. Herran Jeesuksen opetuslapsi saa Jumalan armosta sydämeensä avuksi Pyhän Hengen, joka antaa uskovalle voimaa elää ja kasvaa Jumalan sanan (Raamattu) opetuksen mukaisesti. Raamatullinen kristinusko (usko Herraan Jeesukseen) ei sovi yhteen joogan kanssa.

Totta Paavolan pierussa on ensimmäinen virke. Jooga todellakin opettaa Brahman henkeä, mutta tätä vai joogan hengellisimmissä muodoissa. Jooga opettaa ihan oikein ihmisen olevan hyvä. Ihminen on syntyjään tabula rasa ja kehittyessään aikuiseksi hyvä.

Joogan ihmiskäsitys on kovin toisenlainen kuin Puuha-Pete kalvinistinen synkkyys: synti, iankaikkinen kadotus, Jeesuksen kuolema oletettujen syntien tähden.

Paavolan sairaalloisen synkkä taivaallinen tyranni on saanut manipuloitua uskoviin seuraavaan prinsiipin: Raamattu opettaa ihmisen sydämen olevan paha ja synnin orjuudessa.”

Verrattaessa kahden jumalan – Brahman ja Jahven – käsitystä ihmisistä, ei ole lainkaan epäselvää, että juuri kristinusko on se primitiivisempi uskonto. Kristinusko sopii niille, joille ihminen on vihamielinen olento.

Jos tässä vaiheessa pitäisi arvioida Brahman ja Jahve etevämmyyttä, niin Brahma olisi kirkkaassa johdossa. Tosin molemmat jumalat ovat mielikuvitusolentoja.  Periaatteellinen ero on siinä, että Brahma edustaa hyvää ja Puuha-Peten Jahve on kuoleman kultti.

Se että Raamattu ihmisen sanotaan olevan synnin orja on loukkaus kenen tahansa ihmisyyttä kohtaan. Pahat ihmiset tekevät pahoja tekoja, hyvät ihmiset hyviä, mutta tarvitaan kristinusko, judaismi tai islam, jotta hyvät ihmiset pystyvät tekemään pahoja tekoja.

Uskonto myrkyttää kaiken! 

Lopulta, jos asiaa kysyy hinduilta, niin heidän mielestään Brahma on todellinen jumala, mutta Jahve korkeintaan demiurgi, mahdollisesti kokonaan epäjumala. Paavolan Peten ahtaaseen ajatusmaailmaan tällainen mahdollisuus ei voi edes juolahtaa; ja jos se sen tekee, niin ajatus pitää mahdollisimman nopeasti kieltää.

Joogan takana vaikuttavat pahuuden henkivallat haluavat turmella Raamatullisen uskon sekä eksyttää uskovat pois pelastuksesta. Raamatun sanan mukaan viimeisinä päivinä uskovien keskuuteen tulee suuri eksytys. Kun tutkimme tätä eksytystä Raamatun sanasta, niin löydämme sieltä yhteyden myös joogaan.

Pete näkee mörköjä. Paavola vetoaa kirjoituksessaan kundaliini-voimiin. Todellisuudessa sellaista on havaittu yhtä vähän kuin pyhän hengen voimaa. Ne ovat olemattomia. Tästä huolimatta Puuha-Pete panikoi kundaliinin takia. Luulisi kaikkivaltiaaksi väitetyllä Jahvella olevan keinonsa tähänkin. Pete ei taas vakuuta.

Joogan takana oleva henki ei ole Raamatun Jumalan Henki, vaan pimeyden henki, joka eksyttää ihmistä pois totuudesta.

Samaa settiä eri sanoilla. Tämä taas on todentamaton väite. Aavikkobarbaarien opaskirjaa Raamattua tulkitsemalla Puuha-Peten menetelmin, sieltä ehkä – siis ehkä – saadaan kaivettua em. tulkinta. Senkin totuusarvo on olematon. Hupaisa tapaa taivuttaa sana ”totuus” omaan agendaan sopivaksi. Paavolalta jää taas tarkoituksellisesti huomaamatta, että lähes jokaisen Raamatun jakeen totuusarvo on epätosi.

”Luopuessaan uskosta he vastaanottavat riivaajien opetuksen, jonka seurauksena villitsevät pahat henget eksyttävät heitä.”

Ei taaskaan näin, Petri! Kristinuskosta luopuneet ovat ottaneet faktat faktoina. Tosiasiat ovat tosiasioita, vaikka sinä kuinka polkisit jalkaa. Kristinusko on huijaus – maailman suurin sellainen – ja kristinuskon edustajana ja evankelistana Petri Paavola on huijari itsekin. Jotta hänen huijauksensa voisi jatkua vielä hetken pitempään, tällä kertaa demonisoinnin kohteeksi oli otettava jooga.

Sitten Petri Paavola lataa emävaleen:
Alkuseurakunnan uskovat eivät sopeuttaneet uskoaan hellenistisen ajan erilaisiin kulttuuris-uskonnollisiin muotoihin. Alkuseurakunnan uskovat uskoivat Raamattuun niin kuin sinne on kirjoitettu, eivätkä he sekoittaneet uskoonsa Raamatulle vieraita uskonnollisia ajatuksia, tapoja tai oppeja.

Mitään alkuseurakunnan puhdasta oppia ei edes ollut: Oli hellenistinen Kristus-yhteisö ja toinen kuppikunta oli Jeesus-liike. Tässä valtataistelussa Jeesus-liike pääsi voitolle, mutta heilläkin oli hellenistisiä tapoja. Varhainen teologia sitä paitsi oli hellenististä, tarkemmin platonista.
Et sitten Pete voinut olla rehellinen tässäkään asiassa.

”Jos sinä uskot edellä olevaan valheeseen, niin silloin jooga ja hindulaisuus voidaan istuttaa valheelliseen kristinuskoon. Joogaa ja hindulaisuutta ei voida istuttaa Raamatulliseen kristinuskoon.”

Ensimmäisessä virkkeessä Pete väittää kristinuskon olevan valheellista, joten jooga ei sovi valheelliseen kristinuskoon. Toinen virke vain korostaa Paavolan sanomisia.
Iskikö paha henki Peteen? Vai onko Pete oikeasti tätä mieltä? LOL LOL LOL 



Raamatullinen usko ei kieroile, ei manipuloi eikä koita salassa aivopestä ihmisiä tulemaan uskoon. Raamatullinen usko on rehellinen, sillä se avoimesti kertoo ihmisen olevan synnin orja, joka saa itse vapaasti omasta halusta olla uskomatta Herraan Jeesukseen tai uskoa Herraan Jeesukseen sielunsa pelastumiseksi.

Raamattunsa lukeneet ovat tulleet aivan toisenlaisiin tuloksiin. Raamatussa taas mikään ei ole totta, minkä Paavolakin itse tietää, mutta petoksen ylläpitämiseksi hän joutuu toistelemaan epätosia väitteitä tosia.

”Joogan takana olevien henkivaltojen tarkoitus on tukahduttaa uskovan rukouselämä, jos hän menee mukaan joogatunneille.”

Onko Pete käynyt jooga-tunnilla? Luulen Paavolan heittelevän typeryyksiä ihan puskista.
Loppu Paavolan jooganvastaisesta pamfletista on samaa paskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti