keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Konnia kaikki



Lukemalla Raamattua oppii kaikenlaisia konnuuksia: ryöstöjä, murhia, kansanmurhia, raiskauksia, varkauksia. Mikään konnuuden laji ei ole tuntematon Raamatussa.
Raamattu onkin kertomus kolmesta pääkonnasta: Jahvesta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä. Tämän jälkeen seuraa pitkä lista niistä vähäisemmistä konnista. Aina joku ketkuilee jotenkin.

Evankelistat ovat lukeneet Raamattunsa niin hyvin, että ovat kehittäneet nykyaikaan sopivia konnuuksia. Nykyään ei oikein voi tappaa ketään ilman juridisia seurauksia, kuten Pietari tappoi Apostolien teoissa Ananiaan ja Safiran. Nykyajan konnat vievät uskovien rahat ja valitettavasti usein myös järjen. Raha ei korruptoi vaan usko.

Modernien konnien protokonna oli Billy Graham. Hänelle viesti oli väline ja väline oli viesti. Teema oli: Rahat minulle ja taivaspaikka sinulle!
Tästä aikoi tv-konnien kulta-aika. Samaa ovat yrittäneet suomalaiset konnat. Heillä vain ei ole globaalia yleisöä kuten Grahamilla. Yhteistä näille konnille on häikäilemättömyys. Heille on aivan sama kuka tulee kusetetuksi, kunhan vain joku tulee kusetetuksi.
On pidä edes todennäköisenä, että Billy Graham itse uskoi juttuihinsa koskaan. Hänen aikalaisensa Kanadasta, Charles Templeton, myönsi, ettei uskonut saarnoihinsa. Hän oli sentään ”rehellinen konna” myöntäessään tämän. Useimmat kansainväliset konnat ovat niin konnia, ettei edes konnuuksien paljastuminen saa heitä myöntämään yhtään mitään.
Koska konnuuksien tekeminen on tullut Euroopassa koko ajan vaikeammaksi, niin kansainväliset konnat ovat siirtäneet toimintansa Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan. Uusi kusetettavia löytyy niiltä seuduilta koko ajan.

Onhan niitä konnia jäänyt Suomessakin kiinni. Ainakin Patmoksen Meller on saanut tuomion konnuuksistaan. Tuomiotkin nämä konnat ketkuilivat ajojahdiksi tekeytyen marttyyreiksi. Tämä taas oikeutti heidät jatkamaan konnuuksia. Pahinta asiassa on se, että konnien uhrit syyllistettiin. Hullu on se joka maksaa…
Mikä tahansa uskon nimissä tehty konnuus voidaan oikeuttaa vetoamalla kolmeen Raamatun konnaan.
Konnia kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti