tiistai 6. tammikuuta 2015

Hieman häiriintynyttä häröilyä



 Syksyllä 2014 keskustelupalstalta löytyi seuraava kommentti. Nimet olen editoinut pois, muuten teksti on alkuperäinen. Jos tämä ei häiriintynyttä, niin sitten ei mikään.

Nimimerkki XXX kirjoitti 6.11.2014 klo 10:12  ketjussa Hedelmätön viinitarha:

”On joitain ihmisiä jotka eivät herää sanan voimasta, minun lapsuuden kaverini on sellainen, hän tarvii todisteita, hän ajattelee kaiken kuin professori että kaiken voi selittää, mitään yliluonnollista ihmettä ei ole.. Olimme muutamia päiviä sitten katsomassa paikallista kristillistä elokuvaa joka käsitteli Jumalan ihmetekoja siinä oli parantuneiden todistuksia, elokuva oli hyvä, minä itkin hän puisteli päätään..
Hän sanoi että miksei ollut kirjallisia lääkärinlausuntoja hän ei usko muuten, kuka vain voi todistaa ja puhua lööperiä hän sanoi...

Viimeksi tänä aamuna pyysin Jumalalta hänen Poikansa nimissä että näytä hänelle ihme!!!... Tuo lapsuuden ystäväni työskentelee sairaalassa vahtimestarina ja joutuu kärräämään kuolleita kylmiöön... Pyysin Jumalalta että herätä yksi sellainen joka on oikein tääydelliseti kuollut, mieluummin sellainen jolla ei ole sydäntäkään eikä mitään mikä voisi enää lähteä toimimaan, koska sinulle Jumala ei ole mikään mahdotonta niin herätä sellainen vainaja silloin kun tuo ystäväni on viemässä tätä vainajaa kylmiöön, ystäväni ei usko muuten!... Tyhmä hän ei ole, hän uskoo kyllä jos todisteet ovat selvät, tuo olisi sellainen todiste.. Ei hän muuten usko eikä tule uskoon Aamen... Rukoile sinäkin ABC ja XYZ ja kaikki jotka uskotte että tuo tai vastaava tapahtuu.. Jumalalle on kaikki mahdollista ja Jeesus on luvannut että hänen jälkeensä tulee ihmisiä jotka tekevät samoja ja suurempiakin ihmetekoja kuin Hän.. ja onkin aiheellista tähän uskomattomaan aikaan näin tapahtua Aamen.”


Rukoilunne on aivan turhaa, sillä olette väittäneet jumalan olevan ikuinen ja muuttumaton. Tämän kaikkitietävän olion pitäisi tietää ennalta mitä Suomen presidentti tekee huomenna, ensi viikolla, ensi kuussa, ensi vuonna jne.
Jos rukouksiin vastattaisiin rukoilijan toivomalla tavalla, tämä osoittaisi, että jumala on suostuteltavissa toimimaan rukoilijan eduksi ja mahdollisesti muiden haitaksi. Aika tuuliviiri tämä teidän Jahvenne kun muuttaa mieltään miten milloinkin aina jonkun rukoilijan eduksi. Mitään etukäteen tehtyä suunnitelmaa Jahvella ei voi olla, jos rukoilulla pystyttäisiin vaikuttamaan Jahven tomintaan.
Jeesus meni jopa niin pitkälle, että kaikki mitä rukoillaan tietyllä tavalla, toteutuu. Ja taas Jahve on ihmisten vietävissä miten sattuu.
Ja jos rukouksiin ei saada vastausta, niin se kuitataan Jahven suunnitelmalla, jota ihminen ei ymmärrä. Tästä seuraa, että positiivinen rukousvastaus rikkoo Jahvenne suvereenisyyttä.


Tuon lääkärin olisi luullut jo koulutuksensa perusteella olevan tietoinen kuolemaa lähestyvien aivojen dopamiini- ja serotiini-tasojen huomattavista muutoksista. Tätä on oikeasti tutkittu ja NDE-kokemukset korreloivat erinomaisesti serotiinin ja dopamiinin kanssa.
Missä apukoulussa tuo lääkäri oli opiskellut?
Edelleen muillakin kemiallisilla yhdisteillä saadaan aikaan samanlaisia kokemuksia, vaikka koehenkilön kuolema ei olisi lähelläkään.
LSD kehitettiin mm. skitosfrenian hoitoon.
Peyote-kaktuksesta uutettu meskaliini saa aikaan aisti-ärsykkeiden muutoksia.
Erilaiset sienilajit saavat aikaan mitä kummallisempi aistimuksia.
Tässä vain muutama esimerkki, joilla voidaan simuloida ihan tavallisilla ihmisillä NDE-kokemuksia.
Kaikki "aidot" NDE-kokemukset ja niiden simulaatiot palautuvat aivojen fysiologiaan, eikä tutkimuksissa ole todettu mitään yliluonnollista.
Olette ihmeen epärehellisiä te uskovat tai sitten vaan käsittämättömän hyväuskoisia, mitä tulee totenaa pitämienne uskomusten vahvistamiseen. LOL LOL LOL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti