maanantai 19. tammikuuta 2015

Aivokääpiö sai potkut



Jo seuraavana päivänä Kristillisdemokraattisen puolueen puoluesihteeri Asmo Maanselkä kiirehti kommentoimaan Starczewskin avautumista: ”Puoluejohto irtisanoutuu näistä mielipiteistä, eihän niissä ollut mitään tolkkua. Henkilön kanssa tullaan käymään keskustelut.”

Pian tämän jälkeen Kristillisdemokraatit kertoivat erottaneensa Starczewskin puolueesta. Puoluesihteeri Maanselkä valotti asiaa Helsingin Sanomien mukaan näin: ” Hän on loukannut syvästi useita henkilöitä puheillaan. Kirjoitukset eivät millään muotoa edusta kristillisdemokraattien kantaa.” Yksityishenkilönä Maanselkä lisäsi Starczewskin kommenttien olevan törkeitä ja loukkaavia.

Kristillisdemokraattien Keski-Suomen piirin puheenjohtaja Kari Lahden mukaan puolue ja piiri sanoutuvat irti Starczewskin puheistä.
Tällaista seuraselkäisyyttä voi pitää Kristillisten taholta poikkeuksena. Tavallisesti juuri tämä puolue Perussuomalaisten ohella on ketkuillut monessakin asiassa.

Jupakka ei päättynyt vielä tähän. Straczewski ei oikeastaan myöntänyt mitään, ei edes kommenttiensa mauttomuutta. Sen sijaan hän ryhtyi hämmästelemään erottomistaan ensin lehtien palstoilla, sitten nettikeskusteluissa ja lopulta omilla kotisivuillaan.

Starczewski kertoo myös uskovansa, että Jumala noteeraa ihmisten tekemiset ja sanomiset: "Uskovien vastuulla on kertoa tämä heille, jotka eivät sitä ymmärrä tai halua ymmärtää. Kun minä Jeesukseen ja Hänen sanaansa uskovana kerron asian Raamatun näkökulmasta, niin vastuu siirtyy myös toiselle osapuolelle."
Tässä Starczeski esittää todentamattomia väitteitä. Kuten edellisessä postauksessani esitin, kausaalisuhdetta jonkin teon, jumalan vihan ja tästä vihasta kumpuavan seurauksen välillä ei voida koskaan esittää. Mikään – vaikka kuinka kieroileva – metafyysinen järjestelmä ei pysty rakentamaan kausaaliketjua hypoteettis-deduktiivisesti.

Starczewskin uskomukset ovat vain hänen uskomuksiaan vailla reaalimaailman relevanssia. Näille uskomuksille ei tulisi antaa sen enempää arvoa kuin muiden hullujen ja harhaisten sekaville horinoille.
Iltalehdessä Starczewski vaikuttaa muka yllättyneeltä potkuistaan. Potkujen perusteina sanottiin puolueen taholta seuraavaa: ”…hänen katsottiin toimineen valtuutetulle "täysin sopimattomalla tavalla sekä vahingoittaneen vakavasti kristillisdemokraattien yleistä arvostusta".

Myöhemmin samassa Iltalehden jutussa Starczewskin kerrottiin kannattavan homoseksuaalien eheytyshoitoja. Nämä hoidot on useassa vertaisarvioidussa tutkimuksessa todettu humpuukiksi ja jopa vaarallisiksi. Starczewski pyrkii todistamaan päinvastaista, mutta näytöt ja meriitit puuttuvat.

Keskisuomalaisen verkkokeskustelussa Starczewski valittaa: 
En ole ikinä saanut näin paljon puheluja, sähköposteja, tekstiviestejä....
Onhan noissa taas niitä jatkuvia uhkailuja ja muuta vastaavaa, kun ne kaikki laittaisi tänne, niin oltaisiin taas rumputulessa...huh huh!
Kaupassa ja kadullakin katsovat ihan eri tavalla kuin ennen, kun ennen ei edes katsottu. Oli mukava olla eilen S-Marketin kassajonossa, kun etusivulla oli meikäläinen. Edessä oleva nappasi lehden ja katsoi etusivua pitkään ja hartaasti ja kommentoi aika äänekkäästi….painokelvotonta!
Kyllä tuo juttu on vaikuttanut voimakkaasti moneen asiaan, uniinkin tahtoo puskea ja sitten herää… Aina, kun vastaavaa on tapahtunut, niin myös sähkölaitteet ja koiramme reagoivat niihin. Laitteet hajoaa, nyt meni auton bensapumppu ja lämmitintä ei voi kolmosta kovemmalle laittaa, kun polttaa sulakkeen… Koira ulisee ja uikuttaa, kun aistii kaiken negatiivisen vyöryn… vatsa on sillä sekaisin ja yölläkin pitää viedä tarpeilleen…
Onko nämä niitä julkisuuden kiroja?”

Ei Juhani, se ei ole julkisuuden kiroja vaan ihmisten odotettu reaktio käsittämättömään typeryyteesi. Joko pian oppisit käyttäytymään sivistyneesti? Sinun tapaiselle moukalla tapojen parantaminen taitaa olla mahdotonta edes jumalasi nimissä. Toivottavasti tekemisesi nuoriso-ohjaajana tutkitaan perin pohjin. Kuinka häijyjä ja ilkeitä visioita olet esittänyt lapsille?
Olet ihan mulkku mieheksi!

KD erotti kaupunginvaltuutetun –yhdisti Heinäluoman homomyönteisyyden ja vaimon kuoleman

Potkut saanut KD-pomo: ”Olen yllättynyt ja surullinen”
Juhani Starczewski wrote
Juhani  Starczewskin kotivut (sekopäistä pullistelua!, toim. huom)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti