keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Keskustelua fundiksen kanssa



Vastasin XYZ:lle
1. Jos ihmisillä on vapaa tahto, niin jumalasi ei voi olla kaikkivoipa, koska hän ei pysty lopettamaan ihmisten vapaan tahdon käyttöä.
2. Jos ihmisellä on vapaa tahto, niin jumalasi ei voi olla kaikkivoipa, kun ei estä pedofiilien toimintaa, vaan antaa hyväksikäytön jatkua. Pedofiilit voivat perustella pedofiliaansa aivan hyvin jumalan antamalla vapaalla tahdolla.
3. Jumalasi rikkoo antamaansa vapaata tahtoa määräämällä Eevalle kivuliaan synnytyksen mahdollisesti tämän tahdon vastaisesti.
4. Tahtoivatko kaikki hukkua (paitsi 8 henkilöä) vedenpaisumuksen seurauksena?
5. Tahtoivatko kaikki esikoiset Egyptissä tulla tapetuiksi?
6. Jahven masinoimat ja Joosuan toimeenpanemien kansanmurhien uhrit tuskin tahtoivat tulla tapetuiksi vapaan tahdon prinsiipin mukaan.
7. Ananiaan ja Safiran murhaa on jo käsitelty. Jahvella ei ollut vapaata tahtoa estää nämä murhat.
8. Valitsivatko juutalaiset vapaasti holokaustin? Jumalasi ei voi olla kaikkivoipa salliessaan 6 miljoonaa tapettua.
9. Vanhassa Testamentissa on paljon jumalan antaman vapaan tahdon ilmauksia murhien, sotien, raiskauksien, kansanmurhien, kannibalismin ja kaikenlaisen moraalittomuuden muodossa. Onko ihmisellä vapaataa tahtoa, kun jumala on käskenyt ihmiset toimimaan näin moraalittomalla tavalla.

Sinäkin varmasti murhaisit minut, jos jumalasi näin käskisi. Onko sinulla silloin vapaa tahtoa kieltäytyä moraalittomasta teosta?

10.Vapaa tahto on teidän piireissänne tekosyy jumalanne laiminlyönneille, kyvyttömyydelle, taitamattomuudelle, mielivallalle ja sadismille

Kaiken pahan yritätte vierittää vapaalle tahdolla ja saatanalle; varsinkin silloin kun jumalanne itse on kaiken pahan ja julmuuden alku.
Sinä XYZ ja kaltaisesi "saarnaajat" pyritte hallitsemaan ihmisä - ja menneinä vuosisatoina siinä onnistuittekin - pelolla, kiristyksellä, korruptiolla ja kaupankäynnillä, julmalla sadismilla, uhkailulla, väkivallalla aina murhiin asti.
Kaiken tämän teitte jumalan nimissä muka toteuttamalla vapaata tahtoa, jonka jumalanne teille oli antanut. Olette vain sadistisia marionetteja.

Jos jumalasi jostain syystä alkaisi vaatia sinulta ihmisuhria (vrt. Aabrahan ja Iisak- keissi) niin käyttäysitkö vapaata tahtoasi ja nousisit vastustamaan näin moraalitonta jahvesi määräystä?

Tämän olen sanonut jo ennenkin: Demonisoitte toisinajattelijat erityisesti silloin kun joku osoittaa kuinka ala-arvoinen jumalanne on. Tämähän tekee teistä melkein marttyyreja ja se on titteli, jota ette ansaitse, koska lähtökohtaisesti jumalanne on jo raamatun mukaan sadistinen paskiainen.

XYZ kirjoitti:
"... Ja ihmiset ovat antaneet stanan täyttää maa pelolla, väkivallalla, perversioilla..."
Juuri näin ovat Raamatun mukaan toimineet uskovat. Jumalan moraali on niin ala-arvoista, että se on perverssiä.

XYZ kirjoitti:
"... ruumis kahlittuna pakonomaisen seksuaalisuuden toteuttamiseen..."
Tätä olen jo pitkään odottanut XYZ:lta ja tulihan se sieltä. Onpa pikkumainen jumala, joka kyttää esimerkiksi ihmisten masturbointia.
XYZ ja kaltaisesi fundikset ovat niin ihmisvihamielisiä, että ette huomaa kuinka yritys säädellä toisten seksuaalisuutta rikkoo sitä, että myös muilla on vapaa tahtoa.
Jos ruumis olisi niin paha kuin annat ymmärtää, niin siinä tapauksessa jumalasi olisi varmasti luonut ruumiittomia olioita.

XYZ kirjoitti:
"...Jeesus voi vapauttaa ja sitä kautta ihminen vapauttaa mielen tutkimaan ja toteuttamaan asioita häiriytymättä."
Jos näin olisi, niin luonnontieteet eivät olisi kehittyneet, emmekä kirjoittelisi täällä varsinkaan kun luonnontieteet ovat tehneet jumalan konseptin tarpeettomaksi.
XYZ, Faraday tutki sähköä ja oli kristitty, mutta jätti Jeesuksen ja jumalan laboratorion ovelle (näin Faradayn omien sanojen mukaan), sillä muuten tutkimuksesta ei olisi tullut mitään.


XYZ, olit paljon uskottavampi kun yritit lyödä minua Raamatulla päähän. Käsitellään nyt kuitenkin seksuaalisuutta, kun se sinua niin tuntuu kiinnostavan.
Jumalasikin on sairaalloisen kiinnostunut runk.kaa.misesta.
Aloitetaan vaikka Sexual Health -verkkosivulta, missä tohtori Laura Berman kirjoittaa tiivistetysti seuraavasti:
1)      Tilastollisesti 95 prosentti miehistä ja 89 prosenttia naisista on joskus masturboinut. Loput saattavat   valehdella.
2) Masturbaatiolla ei ole juuri mitään tekemistä sen kanssa onko henkilöllä seksikumppani. Runkkaaminen ei tee kenestäkään luuseria
3)      Masturbaatio ei aiheuta mitään sairauksia
4)      Masturbaatio ei aiheuta ja levitä sukupuolitauteja
5)      Myös onnellisessa parisuhteessa elävät masturboivat
6)      Masturbaatio ei vahingoita sukupuoli elimiä (ellei niitä pyri vahingoittamaan
7)  Kelloggin murot kehiteltiin, jotta kiinnostus seksuaalisuuteen vähenisi. (John Harvey Kellogg oli melkoinen sekopää kuten uskovaisille on tyypillistä. Kuulin tämän muro-jutun jotain 50 vuotta sitten ja pidin sitä urbaanilegendana, mutta luettuna Kelloggista kertovia artikkeleita, niin taisi äijä olla ihan tosissaan. Tai ehkä Kelloogg vaan vittuili.)
8)      Urheilijoiden energisyys ja kestävyys ei vähene masturboinnin  takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti