lauantai 24. lokakuuta 2015

Runkkarit, kuukautiset ja puhdistautumisriitit



Pelastussanoman Jarmo on julkaissut sivuillaan seuraavan pätkän:
En ole mikään lääkäri mutta ei minun tarvitsekaan olla, koska minulla on Raamattu.
Moni miettii mitä tapahtuu miljoonille siittiösoluille ja että pitäisikö miehen itsetyydytykseen tai ehkäisyvälineiden käyttöön suhtautua kuinka synnillisesti. Naisen itsetyydytys sen sijaan olisi kaiken järjen mukaan jollain tapaa ok. koska munasolun irtoaminen ja kuukautiset ovat Raamatun mukaan vain seitsemän päivän saastaisuuden merkki. Nainen siis olkoon saastainen 7 päivää kuukautisten aikaan. Näin olleen ei siinä miehen puoleltakaan sen enempää voida puhua muusta, joten samoin miehen pitäisi olla saastainen jos uhraa elävät siittiöt kondomissa tai wc paperin mukana viemäriin. Olemme saastaisia Jumalan edessä joka tapauksessa, joten miksi murehtisimme tätä tämän enempää. Sillä millä sinä itseäsi ja muita mittaat, sillä sinua mitataan.

Mitä minä juuri luin? Jarmo, nyt on vuosi 2015 jaa, joten odottaisi sinunkin tietävän joitakin biologiaan ja ihmisen fysiologiaan liittyviä faktoja. Niitä et kyllä löydä Raamatusta.

Mitä tuo Jarmon jutun ensimmäinen virke tarkoittaa? Raamattuko pätevämpi opas vaikka suonikohjujen hoitoon kuin ihan oikealta lääkäriltä (ei siis miltään puoskarilta) saadut ohjeet? Raamattu ei puhu mitään suonikohjujen leikkaushoidoista, eikä kyllä paljon mistään muustakaan todennettavissa olevasta lääketieteellisestä seikasta muuta kuin vuosituhansia vanhojen aavikkobarbaarien uskomusten näkökulmasta. Nuo näkökulmat ovat järjestäen epätosia.

Jassoo, nainen on sitten seitsemän päivää saastainen masturboituaan. Tästä aiheesta on kirjoitettu tässäkin blogissa. Jutun voi käydä lukemassa tuolta:

Miksi naiset eivät enää uhraa kuukautisten jälkeen kyyhkysiä? Se olisi jo aika absurdia, mutta Raamattu onkin aika absurdi teos. 

Tuosta Pelastussanoman jutusta saa sen vaikutelman, että nainen selviää masturboinnista vähäisemmillä rangaistuksilla kuin mies. Tämä sen takia, että jonkin käsittämättömän päättelyketjun mukaan yksi ”hukkaan heitetty” munasolu kuukaudessa ei ole lainkaan niin paha juttu kuin miljoonat ”hukkaan heitetyt” siittiöt.
Jarmo ehkä ihan oikeasti ajattelee (tai sitten vain trollaa), että kondomissa olevat liemet tai runkut vessapaperissa tekevät miehestä jollakin tapaa saastaisen. Mikä mahtaa olla tähän ilmiöön liittyvä mekanismi?
Taitaa Jarmo tuntea huonoa omaatuntoa masturbaatiosta. Ei huolta, Jarmo keksii näppärän keinon: kaikki ovat saastaisia Jarmon oman jumalan mielestä. Mitä näyttöä Jarmolla on asiasta? Ei tietenkään mitään muuta kuin tuo Jarmon niin hellimä Raamattu. Ei siis kannata murehtia.

Niinpä! Masturbaatiosta ei todellakaan kannata murehtia. Jokainen voi olla iloinen runkkari. Ei siitä sen kummempaa seuraa. Joillekin on vain muodostunut pakkomielteeksi jos jonkinlaiset Raamatun jumalan masinoimat irvokkaat rangaistukset niinkin harmittoman asian kuin masturbaation takia.

Miten ihmeessä rangaistukset liittyvät tyypillisesti seksuaalisuuteen? Kansanmurhastakin selviää vähemmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti