perjantai 2. lokakuuta 2015

Aito Avioliitto ry, MassResistance ja Scott Lively



Puoli vuotta sitten Aito Avioliitto ry:n aloittaessa kyseenalaisen anti-homoliittokampanjansa, AA yhdistettiin pian amerikkalaiseen MassResistanceen. Tämä amerikkalainen äärioikeistolainen ryhmä on luokiteltu viharyhmäksi. Sittemmin Aito Avioliitto – Patmoksen homosiiven poliittisen vaikuttamiseen pyrkivä järjestö – on ottanut etäisyyttä MassResistanceen, mutta siellä taustalla tämä amerikkalainen vihajärjestö kummittelee. 

Vielä tänään 2.10.2015 MassResistancen kotisivuilla viitattiin suomalaiseen anti-homokampanjaan seuraavasti: MassResistance materials were used by activists to lobby their members of Parliament in Australia to successfully stop “gay marriage” (2012-13), in Singapore to a pass a special pro-family law (2009), and fighting the marriage battle in Finland (2014).

Ja 21.8.2015 päivätyssä MassResistancen julkaisussa sanotaan: With new Finnish government elected, move to repeal “gay marriage” law ignites across Finland. Activists using Finnish-language versions of MassResistance materials. 

MassResistance alkoi yhden miehen, Brian Camenkerin, vihanpurkauksesta parikymmentä vuotta sitten. Tuolloin puulaaki tunnettiin nimellä Parent’s Rights Coalition. Camenker on sen jälkeen käynyt taisteluaan oikeudessa milloin mistäkin aiheesta. Yleensä aiheet ovat tavalla tai toisella liittyneet seksiin.

MassResistancen sivuilla tuetaan saarnaaja-pastori Scott Livelya. Tämä heppu on se heppu, joka ajoi ”kill the gays” –lakeja Ugandassa. Saarnoissaan hän yllytti seurakuntalaisia jos jonkinlaiseen kyseenalaiseen toimintaan tiettyjä vähemmistöryhmiä vastaan. Netistä löytyy paljon materiaalia Cemenkerin ja Livelyn toiminnasta.

Aito Avioliitto ry:n tiedotussihteeri Pasi Turunen sanoi AA:n pyrkivän järjestäytymään paikallistasolla. Toki he saavat näin tehdä, mutta kuten edellisestä postauksestani ilmeni juuri Turusen sanomana, niin AA pyrkii tavalla tai toisella soluttautumaan kouluihin. Tällöin on syytä olla tarkkana.

Edelleen AA:n hallituksen puheenjohtaja Rahkonen väitti AA:n toimineen 0-budjetilla, mikä on mahdotonta. Jo pelkät painotuotteet maksavat rahaa, eikä se Heurekan luentosalikaan tainnut olla ilmainen. 

Joku taitava tutkiva journalisti voisi seurata AA:n rahavirtoja. Eiköhän sieltä taustalta löydy ainakin Patmos lähetyssäätiö. Ei olisi mitenkään yllättävää, että rahoitusta olisi saatu myös Yhdysvalloista. Mutta mitä kautta rahat ovat kierrätetty?

Tällainen järjestö toimii yhdistyspohjalta, mutta kuinka kilahtanut täytyy ihmisen olla liittyessään selvästi ihmisoikeuksien loukkaamiseen pyrkivään yhdistykseen?

LÄHTEET



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti