perjantai 2. lokakuuta 2015

Pedofiliauskonnot



Montako vuotta siitä on, kun Jussi Halla-aho sai oikeudessa tuomion uskonrauhan rikkomisesta? Neljä vuotta? Viisi vuotta? No, jokunen vuosi kuitenkin. Halla-aho esitti argumentin, että Islam on pedofiliauskonto. Tähän löytyvät perusteet ihan Koraanista ja profeetta Muhammedin elämästä kirjoitetuista selitysteoksista.

On aika testata onko Suomi kasvanut pateettisen uskonrauhapykälän yläpuolelle.

Esitän seuraavat väitteet: a) Islam on pedofiliauskontoa, b) judaismi on pedofiliauskonto ja c) kristinusko on pedofilia uskonto. Kaikkien näiden uskontojen kannattajat joutuvat hyväksymään ainakin implisiitisti pedofilian perustuen uskontonsa ”pyhiin” kirjoituksiin. Nämä pedofiliauskonnot ovat vastenmielisyydessään niin kuvottavia, että näiden uskontojen kannattajat täytyy ”anti-evankelioida”, jotta he huomaavat uskontonsa pedofilian hyväksyvän agendan.

Pedofiliauskontoa ei voi puolustaa argumentilla, että vuosituhansia sitten lapsiavioliitot olivat normaaleja. Siitä on jo niin kauan, että luulisi länsimaisten sivistyneiden ja valistuneiden ihmisten olevan muinaisten uskomusjärjestelmien kuvottavien käytäntöjen yläpuolella. Koska asia ei näin ole, niin asioista tulee puhua kuten ne ovat: kolme em. uskontoa ovat pedofiliauskontoja.

Profeetta Muhammed nai 6-vuotiaan tytön, Maria oli noin 16-vuotias synnyttäessään Jeesuksen ja Vanha Testamentin mukaan ”lapsiavioliitot” olivat normi. Muita perusteluja tuskin tarvitsee esittää.

Ei Islam, ei judaismi eikä kristinusko nauti erityissuojaa mitä tulee näiden uskonnollisten ideologioiden kritisoimiseen. Näiden uskontojen pilkkaaminen, näiden uskontojen ”pyhien” arvojen pilkkaaminen on suorastaan jokaisen ajattelevan ja moraalitajulla varustetun ihmisen velvollisuus. Pedofiliauskonnot eivät ansaitse mitään erityissuojaa, eivätkä uskovat voi vaatia uskonsa kunnioittamista samalla kun propagoivat uskonsa ja uskontonsa kuvottavuuksien puolesta.

Miksi näitä pedofiliauskontoja ja uskovia ei saisi pilkata? Vain siitä syystä, että jokaisen uskonnon päämääränä on teokratia. Teokraattisia pyrkimyksiä – ihan uskonnon nimestä riippumatta – tulee vastustaa syystä, että teokratiat loukkaavat jo perusteiltaan ihmisoikeuksia ja yksilönvapauksia.

Näiden uskontojen jumalat saavat ihan itse tulla todistamaan, että he eivät kannata pedofiliaa. Muusa tapauksessa em. kolme uskontoa ovat pedofiliauskontoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti