keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Raamattukritiikkiä 21.10.2015



Ei vittu, Jeremia höpisee joka päivä jumalansa kanssa. Aika häiriintynyt heppu. Sellainen on oire mielisairaudesta, mutta kun kyse on uskonnosta, niin sula hulluus muuttuukin tavoittelemisen arvoiseksi hyveeksi.
Jeremia heitetään kaivoon (*nauraa*), mutta heppu pelastetaan kaivosta. Jeremia ei silti opi mitään vaan haastaa riitaa kaikkien kanssa. Niinhän nuo uskovat aina tekevät: haastavat riitaa. Sitten kun heidän juttujaan pidetään hölmöinä, niin haastavat riitaa entistä enemmän. Niin se homma jatkuu.

1 Tim 6:1 – 21
Paavali oikeuttaa orjuuden jotenkin jumalallisena: 1. Palvelijoina ja orjina alistussuhteessa* olevat osoittakoot isännilleen kaikkea kunnioitusta, ettei Jumalan nimi ja oppi tulisi häväistyksi.
Niinpä kristinuskon paavalilainen teologia loukkaa ihmisoikeuksia. Samoin kyllä tekee oletetun Jeesuksen oletettuihin höpinöihin pohjautuva teologia. Koko Raamattu on niin vihamielinen kirja, ettei siitä ole oppaaksi ihmiskunnalle missään asiassa (paitsi jo haluaa loukata ihmisoikeuksia).
Lopulta Paavali kehottaa taas epärehellisyyteen:
20. Talleta, Timoteus, se, mikä sinulle on uskottu. Vältä tiedon nimellä kulkevan valetiedon epäpyhiä ja tyhjiä puheita ja vastaväitteitä.
Paavalin juttuihin ei sisälly mitään tietoa vaan pelkkiä harhaisia uskomuksia. Näitä harhoja sitten kehotetaan vaalimaan. Onpa epärehellistä touhua!

Snl 25:28
*haukottelee*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti