torstai 1. lokakuuta 2015

Patmoksen homosiiven huomiohuoraaminen



Patmoksen homosiipi huomiohuorasi julkisuutta Aito Avioliitto ry:n tempauksen yhteydessä viime viikonloppuna Helsingissä. Aika epätoivoiselta vaikuttaa AA:n huomion haku. 

Patmoksen ja AA:n taustajoukoissa häärii samat ihmiset. Nämä homosiiven edustajat suhtautuvat suorastaan pakkomielteisesti homoihin. Ajatteleeko Patmoksen ja AA:n homosiipi mitään muuta kuin kikkeleitä yötä päivää? Mahtaa homosiivellä olla raskasta kun kokoajan ajattelee kaluja, erikokoisia erektioita ja sitä mitä kukin kalullaan tekee.

Arvelen, että homosiiven jäsenistä jokaisella on latentteja homoseksuaalisia taipumuksia. Siinä ei ole mitään hävettävää; homotkin ovat ihmisiä, joille kuuluu täydet ihmisoikeudet, vaikka juuri Patmoksen ja AA:n homosiipi pyrkii kieltämään ihmisoikeudet juuri homoilta (valitettavan usein myös muilta, oikeastaan kaikilta).

On aika lohduttavaa, että jo puolentoista vuoden kuluttua homosiiven jäsenet voivat mennä niin halutessaan keskenään naimisiin, eikä se ole keneltäkään pois: päinvastoin se on yhteiskunnan kannalta pelkästään positiivista, kun tällekin vähemmistöryhmälle vihdoin myönnetään jo heteroille kuuluvia oikeuksia.

Oikeastaan on aika jännää odotella, kuka homosiivestä tulee ensimmäisenä ulos kaapista. Yhtä jännää on odotella perusteita, joilla ko. homosiiven jäsen puolustaa toimintaansa Patmoksessa ja Aito Avioliitto ry:ssä. 

AA:n ja Patmoksen huomiohuoraamisella saattaa olla aivan päinvastaisia vaikutuksia kuin homosiipi toivoo. Homosiiven pateettiset tempaukset saavat nämä kristityt homosiipeilevät patmoslaiset näyttämään entistä primitiivisimmiltä. Primitiivisiähän he ovat, eikä sen pitäisi olla mikään ylpeilyn aihe, mutta homosiivelle näyttää olevan. Homosiiven typeryys ajaa parhaiten juuri niiden asiaa, joita homosiipi yrittää vastustaa.  Hyvä niin.

Olen lähettänyt muutaman kyselyn AA:n edustajille tiedustellen, mitä sana ”aito” tarkoittaa avioliiton yhteydessä? Miten aito määritellään? Mitkä ovat perusteet? Mitään vastausta en ole saanut; en kyllä sellaisia edes odottanut, sillä rationaaliset vastaukset kumoavat juuri homosiiven asian. Patmoksen ja AA:n homosiipi ei ole tuon pikku projektinsa aikana juuri kunnostautunut rationaalisilla argumenteilla. Jotain epämääräisiä pseudotieteellisiä argumentteja on yritetty esittää, mutta jo alkeellinenkin analyysi ja lähdekritiikki paljastavat ne pelkäksi pseudoksi.

On oikeastaan erittäin hyvä asia, että homosiiven masinoiman kansalaisadressi menee Eduskunnan käsittelyyn. Taas saadaan kuulla mielipuolisia argumentteja ja edesauttaa uskonnon merkityksen vähenemistä Suomessa entisestään. Sillä taas on pelkästään positiivisia yhteiskunnallisia vaikutuksia.

Patmoksen homosiiven tempaukseen voi tutustua tuolla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti