torstai 15. lokakuuta 2015

Ihan pian Päivi Räsänenkin voi solmia avioliiton naisen kanssa



…mutta sitä ennen Päivi ehtii vielä moneen kertaan yllyttää ihmisiä laittomuuksiin. 

Kotisivuillaan 14.10.2015 Päivi Räsänen julkaisi kirjoituksen otsikolla: Yli 100000 tahtoo aidon avioliiton säilyvän.

Otsikko tietenkin viittaa Aito Avioliitto ry:n masinoimaan kampanjaan, jonka taustalla hääri mm. joukko motiiveiltaan epäilyttäviä patmoslaisia.

Pääministeri Sipilän hallitusohjelmassa ei ole otettu asiaan kantaa, mutta hallitus voi niin tahtoessaan joko edistää tai jarruttaa sukupuolineutraalin avioliittolain voimaan saattamista tai jopa estää sen.

Hallitus voi toki edistää tai jarruttaa sukupuolineutraalin avioliittolain toimeenpanemista, mutta estää ko. lakia hallitus ei voi. Eduskunta voi halutessaan pakottaa hallituksen toimimaan. Tästä on jopa säädetty laki, jonka tarkoituksena on estää sellainen tilanne, jossa hallitus kävelisi Eduskunnan yli.

Luulisi Räsäsen kokeneena poliitikkona ymmärtävän, ettei hallituksella ole aikomustakaan jarruttaa lain voimaantuloa vaan se toimii kuten on ilmoittanut, eli vie asiaa eteenpäin ja loppuun saakka.

Outoa on Räsäsen näkemys, että hallitus voisi estää lain voimaantulon. Ei voi! Eduskunta voi estää sen. Näin tuskin tulee tapahtumaan; varsinkin kun presidentti on jo nimikirjoituksellaan vahvistanut lain.

Räsäsen todellisuudentajun täytyy olla oikeasti hämärtänyt. Aiemmin hän kehotti oikeusministeriäkin estämään lain voimaantuloa. Ilmeisesti oikeusministeri spekuloi asialla, mutta kun häntä valistettiin oikeusministerin toimivallasta, oikeusministeri päätyi toimimaan laillisen yhteiskuntajärjestyksen mukaan. Tämä oli tappio sekä Räsäselle että konservatiivisille uskonnolliselle oikeistolle.

Aivan hulvattoman hauska oli Räsäsen näkemys ”sukupuolikiintiöistä”. Näissä ”aidoissa” avioliitoissa elävien miesten ja naisten lukumäärä on sama ja vain silloin tasa-arvo toteutuu.

Sukupuolikiintiö, jollaisia yhteiskunnan monilla osa-alueilla tasa-arvon nimissä ajetaan, on avioliitossa jo lähtökohtana. Aviopuolisoista on 50% miehiä ja 50% naisia."

Mitä kaikkea Päivä Räsänen vielä ehtiikään sanoa ennen kuin myös hän voi solmia avioliiton naisen kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti