sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Rabbi, pappi ja imaami - ammattimaiset paskanpuhujat



Olipa kyseessä rabbi, pappi tai imaami, on aika lopettaa noiden ammattiryhmien arvostus. He eivät ansaitse sen enempää arvostusta kuin shamaanit tai alkemistit.

Uskonnollisten ammattiryhmien edustajat ovat ammattilaisia mitä tulee naisvihamieliseen puheeseen, kilahtaneen seksuaalimoraalin propagoimiseen, hokkus-pokkus kosmogoniaan ja ”tuonpuoleisen” elämän ylistämiseen siten, että reaalimaailmaa koskevat faktat ovat alisteisia kuvitteelliselle elämälle, joka jo pelkän kuvauksen perusteella on vastenmielistä.

Suvaitsevaisuus loppuu siihen kun nämä ammattimaiset paskanpuhujat pitävät absurdeja valeita jollain tavoin ”pyhinä” ja tavoittelemisen arvoisina. On suorastaan noloa, että avaruusmatkailun ja kvanttimekaniikan aikakautena ihmiskunta joutuu kärsimään ”pyhien” kirjojen lanseeraamasta typeryydestä; vielä siten että typeryyttä pidetään hyveenä.

Kolme aabrahamilaista uskontoa systemaattisine dogmeineen ovat tehneet ihmiskunnalle mittaamatonta harmia. Systemaattiset dogmit ovat saaneet monet ihmiset käyttäytymään tavalla, jota yksikään säädyllinen ihminen ei voi hyväksyä. Teot uskon nimissä ovat niin kuvottavia, ettei niitä tule hyväksyä. 

Rabbit, papit ja imaamit tarjoavat ratkaisua ongelmaan, jonka he ovat itse luoneet. Kun heidän aiheuttamiin ongelmiin etsitään ratkaisua, heitä ei tule kuunnella. Ongelman aiheuttajat ovat jäävejä sanomaan relevanteista ratkaisuista yhtään mitään.

Kolmen aabrahamilaisen uskonnon aiheuttama massapsykoosi on parannettavissa. Paras keino tervehtymiseen on se, että noiden uskontojen puolestapuhujia kutsutaan juuri siten mitä he ovat – paskanpuhujia.

Uskontojen välinen vuoropuhelu on vain viimeinen yritys pelastaa näiden uskontojen rapautuva arvovalta. Vastassa ovat rationaaliset ihmiset, joka näkevät rabbien, pappien ja imaamien viimeisen epätoivoisen huijausyrityksen pitkään jatkuneen paskanpuhumisen loogisena jatkeena. 

Meitä äänekkäitä sekulaareja humanisteja tarvitaan, jotta paskanpuhujien hegemoninen asema voidaan jättää kellastuville historiankirjan sivuille.

Usko – mitään niistä – ei tule kunnioittaa millään tavoin. Kolme aabrahamilaista uskontoa eivät ole edes ihmiskunnan kollektiivisia erehdyksiä vaan paskanpuhujien rikollisen ammattikunnan toimenkuvaan kuuluvia alistusmekanismeja.

Meidän sekulaarien humanistien on sanottava asiat niin kuin ne ovat: rabbit, papit ja imaamit ovat pelkkiä paskanpuhujia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti