perjantai 2. lokakuuta 2015

Patmoksen homosiipi politisoi Aito Avioliitto ry:n



Patmoksen poliittisen siiven ja homosiiven propagandaministerin, Juha Ahvion, märkä uni on toteutumassa. Homosiipi on onnistunut politisoimaan Aito Avioliitto ry:n. Juuri Ahviohan piti poliitikkojen lobbaamista tärkeänä. Ilmeisesti Patmoksen homosiiven strategia ei onnistunut, joten homosiiven anti-homo agenda on yhdistetty poliittisen siiven agendaan. Yhdistävä tekijä on Aito Avioliitto ry.

Patmoksen homosiiven edustaja ja Aito Avioliitto ry:n tiedotussihteeri, Pasi Turunen, sanoi AA:n masinoiman ihmisoikeusloukkauskampanjan jälkeen:
…Me käännämme katseet nyt kohti eduskuntaa. Mutta toiminta jatkuu, vaikka nimienkeräys onkin loppunut. Kehitämme paikallisosastoja, kansainvälistä yhteistyötä, koulu- ynnä muuta vaikuttamistoimintaa jatkossa. Sinua tarvitaan jatkossakin. Aito avioliitto on tullut jäädäkseen.
Siinä se tuli. Ehkä aivan tahtomattaan Turunen paljasti AA:n tarkoituksen – poliittisen vaikuttamisen. 

AA:n adressin käsittelystä Eduskunnassa taitaa tulla farssi. Onko missään muualla kumottu jo kerran myönnettyjä ihmisoikeuksia? Kuinka epärehellisiä keinoja Aito Avioliitto on valmis käyttämään? Jo edellisen rundin aikana mm. Kunniarotta Tapio Puolimatkan ”asiantuntijalausunto” oli erittäin kyseenalainen. Kunniarotta käytti lähteitään juuri niin kuin lähteenä käytetyn tekstin kirjoittaja sanoi, että tekstiä EI tule käyttää. Tämä on niin kovin tyypillistä niille, jotka pyrkivät tekemään lausunnoistaan ”tieteellisiä” kun lausunto on parhaimmillaankin vain pseudotiedettä, tavallisesti pelkkää röyhkeää valetta. Uskovilla on ilmiömäinen kyky epärehellisyyteen.

Tuon em. Turusen kommentin perusteella voi aivan perustellusti päätellä, että Aito Avioliitto pyrkii järjestäytymään jonkinlaiseksi löyhäksi yhteenliittymäksi amerikkalaisen Tea Partyn tavoin. Siinä Patmoksen homosiipi sitten pussittaa teetä. Kyllä Suomeen pienpuolueita mahtuu. Heti kun nämä pyrkivät ujuttamaan julkiseen valtaan uskonnollista yhteiskunnallisesti erittäin haitallista uskonnollista humpuukia, heidän toimintansa epärehellisyys ja vihamielisyys ihmisoikeuksia kohtaan, tulee paljastaa viimeistä piirtoa myöten.

Patmoksen homosiiven politisoituminen on moraalisesti erittäin tuomittavaa, kun yhtenä tavoitteena on aktiivinen vaikuttaminen koululaisiin – siis lapsiin. Patmoksen homosiiven vaikuttaminen Aito Avioliitto ry:n kautta on yhtä tuomittavaa kuin lapsien evankelioiminen. Tarkoituksena on napata lapset mahdollisimman nuorina, jotta näistä tulisi nöyriä ja tottelevaisia homosiiven anti-homoagendalle. Tämäkin on uskoville niin tyypillistä moraalittomuutta: kaikki kuvottavat ja epärehelliset keinot ovat sallittuja kun ihmisoikeus loukkauksista yritetään tehdä hyväksyttävä normi.

Patmoksen propagandaministeri Ahvio on nolattu mm. tässä blogissa ja monessa muussa kirjoituksessa niin monta kertaa, että hän laittanut vähäisemmän patmoslaisen, Pasi Turusen, puhumaan läpiä päähänsä. Tuon Ahvion julkisista esiintymisistä voi havaita hänen olevan aina pinna kireällä. Esiintymisissään Ahviota taitaa vituttaa niin ettei veri kierrä. Tästä syystä tarvitaan Turusta pehmentämään propagandaministerin kireää julkista imagoa.

Ei pidä ihmetellä, jos Patmoksen homosiiven ja Aito Avioliitto ry:n toiminta tulee vastaisuudessakin kohtaaman jyrkkää vastustusta; sen verran vihamielisesti näiden instanssien puuhastelijat suhtautuvat kanssaihmistensä ihmisoikeuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti