tiistai 28. helmikuuta 2017

Otetaan Persujen ja Krisujen resurssit vapautta palvelevaan käyttöön



Kun puhutaan fasistisista suuntauksista Suomessa, niin mukaan tulee ottaa  myös herätysliikkeiden ajama kristofasismi. Tuota teonomiaan perustuvaa teokratiaa ajavat puhtaimmillaan Kristillisdemokraatit, mutta myös Perussuomalaisista löytyy vahva kristofasismin kannatus. Persut ovat myös se puolue, joka flirttailee avoimen fasististen, rasististen ja totalitaaristen ryhmien kanssa.

Tässä tilanteessa voimme yksinkertaisesti lopettaa kaiken yhteistyön sekä krisujen että persujen kanssa ja tämän tulee tapahtua niin yksilöiden kuin instituutioiden tasoilla.

Kun krisuilta ja persuilta evätään institutionaaliset resurssit, heidän aiheuttamansa haitat voidaan korjata. Ensin on kuitenkin tunnistettava ja eristettävä haitat ennen kuin ne voidaan tuhota. Nykyisessä Suomen tilanteessa tuo ei liene enää kovin vaikeaa: haitat ovat helposti tunnistettavissa. Kaikki valta on aina suhteellista käytettävissä oleviin resursseihin. Fasistisessa ja kristofasistisessa totalitarismissa kaikki resurssit ovat heidän käytössään, mutta me tunnistamme ennalta tilanteen, eristämme nuo ryhmät ja lopulta tuhoamme heidät yksi kerrallaan. Tästä syystä otamme kaikki resurssit tilapäisesti käyttöömme. Myöhemmin voidaan sitten resursseja jakaa anti-fasistisille tahoille yleisemminkin. Täten toimintamme on ennaltaehkäisevää sekä myös selektiivisesti resurssien uudelleenjakoa.

Kunkin yhteiskunnan vapauden aste riippuu yksilöiden vapaudesta. Niiden jotka vastustavat vapautta fasismin ja kristofasismin keinoin, voidaan katsoa toimivan siten, että heidän resurssinsa voidaan ”takavarikoida”.

Kuten aiemmassa postauksessani esitin näiden ryhmien sanan- ja uskonnonvapautta tulee rajoittaa. Yksilöinä ja suljettuina yhteisöinä he voivat esittää vapauden vastaisia kantoja, mutta heti kun noista kannoista yritetään johtaa yhteiskunnallisia velvollisuuksia, niin toiminta tulee tuhota.

Edellä kuvatuille ryhmille oikeuksista on tullut heidän etuoikeuksiaan, joiden nojalla voidaan sortaa, syrjiä ja alistaa milloin mitäkin ryhmää. Koska kyse on lopulta etuoikeuksista (ei suinkaan vapausoikeuksista) nuo etuoikeudet voidaan yhtä hyvin riistää ja ottaa vapautta palvelevaan omaan käyttöön.

Fasismin ja kristofasismin vastaisen toiminnan tulee olla niin näkyvää, että asioihin välinpitämättömästi suhtautuvalle yleisöllekään ei jää epäselväksi, mistä on kysymys. Tänäänkin on oikein hyvä päivä fasismin ja kristofasismin vastaiseen toimintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti