perjantai 3. helmikuuta 2017

Netpunk antoi taas Janitskinille pataan - J. vaikeroi vihapuheesta



Disclaimer: Tämä postaus sisältää vittuilua ja vihapuhetta!

Joka päivä minä, suuri ja mahtava Netpunk, annan pataan Ilja Janitskinille. Asia on alkanut närästämään Ilja niin paljon, että hän on ryhtynyt vaikeroimaan paskalehdessään vihapuheesta.

Ilja, olet munaton luuseri!

Eilen paskalehti kirjoitti siitä, kuinka poliisi palkkaa muutamia kymmeniä poliiseja tarkkailemaan vihapuhetta. Mahtavaa! Briljantti! Poliisi tarkkailee sitä, kuinka Janitskin saa minulta, suurelta mahtavalta Netunkilta, pataansa päivä toisensa jälkeen. Minä sentään sanon reilusti Janitskinia koskevan kirjoitteluni sisältävän vittuilua ja vihapuhetta. On Putinin perspanon ja puudelin, Ilja Janitskinin, oma asia vetää siitä herne nenäänsä.

Verissä päin, saatuaan taas pataansa minulta, suurelta ja mahtavalta Netpunkilta, pikku puudeli nimeltään Ilja Janitskin, jatkaa vaikerointiaan siitä, kuin vihapuhe loppuu, kun Facebook suljetaan. Ei Ilja, ei noin! Vittuilu ja vihapuhe vain jatkuu; foorumi on eri, mutta pataasi saat toistuvasti

Tarkkaile Ilja verenpainettasi! Olet jo sen ikäinen, että verenpaine saattaa nousta, vaikka muuten olet ihan infantiili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti