keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Päivi Räsäsen mielikuvitusystävä taas synkällä päällä



Aina kun puhutaan kansaedustaja Päivi Räsäsestä, niin on syytä muistuttaa, että Päivi Räsäsen päässä asuva mielikuvitus ystävä pahoittaa mielensä asiasta jos toisestakin. Tällä kertaa kyse oli eutanasiasta.

Päkä kirjoitti asiasta oikein kirjankin Mistä on kysymys – Eutanasia. En ole vielä lukenut kirjaa, mutta eiköhän se ole linjassa Päkän aiempien asiaa koskevien lausuntojen kanssa. Päkän jutuilla ei ole koskaan ollut mitään reaalimaailman relevanssia, mutta ei sellaista voi olettaakaan ihmiseltä, jonka maailmankuva perustuu moneen kertaan debunkattuun aavikkobarbaarien opaskirjaan.

Päkän on niin reaalimaailmasta vieraantunut, että hänen on mahdotonta ymmärtää, että kaltevan pinnan argumentit eivät ole toteutuneet – eivät missään, eivätkä koskaan. Koko Päkän maailmankuva perustuu perusteettomiin pelkoihin siitä, että päässä asuva mielikuvitusystävä pahoittaa mielensä.

Oikein mielenkiinnolla odotan aikaa, jolloin eutanasiaa puoltava kansalaisaloite pääsee eduskunnan lakivaliokuntaan. Mielenkiintoista nähdä ketä marssitetaan asiantuntijoiksi. Ehkä lakivaliokunnan kristofasistit Niikko ja Huhtasaari kutsuvat itsensä Päkän asiantuntijaksi. Voi sitä riemua, kun Päkä puhuu taas läpiä päähänsä!

Persujen fasistisen siiven räyhähenki, Jani Mäkelä, löytää takuulla taas sanottavaa siitä, kuinka kristinuskoon pohjautuvaa totalitaarista taantumusta kohdellaan huonosti, kun uskontoon perustuvat väitteet eivät kelpaa argumenteiksi. Eduskunnan eutanasia-keskustelusta tulee varmasti farssi, kun taantumukselliset kansaedustajat pääsevät ääneen.

Päkän uutuuskirja taitaa olla lopulta vaan Päkän itsensä kannalta ennakoivaa tappion odotusta: Päkä yrittää lepyttää päässään asuvaa mielikuvitusystäväänsä, kun tappio näyttää todennäköiseltä. Tendenssi on ollut se, että kaikki mitä Päkä keksii vastustaa, toteutuu varmasti.

Meidän edistyksellisten on aktivoiduttava tässäkin asiassa. Voimme lähettää Päkälle ja muille taantumuksellisille kansanedustajille päivittäin sähköposteja, joissa teemme selväksi, että emme hyväksy heidän haitallista agendaansa ja haitallisia menettelytapoja.

1 kommentti: