keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Suomi on tänään vähän parempi paikka kuin eilen



Tänään Suomi on taas hieman parempi paikka kuin eilen, kun spn-neutraali avioliittolaki astui voimaan. Onnittelut kaikille tasa-arvon kannattajille!

Fundamentalisti-änkyröiden tuska on käsin kosketeltavaa. Patmoksen pellehermannit vaikeroivat omassa verkkojulkaisussaan, mutta mitään muutahan ei voi odottaa heiltä, joiden elämä perustuu epätosiin premisseihin, muiden sortoon ja syrjintään jonkin kuvitteellisen jumalolennon nimissä.

Seurakuntalaisessa Reinikaisen Pekka fiilistelee jollain Loot-stoorilla ampuen itseään samalla jalkaan. Pekka on jo seniili vanhus, mutta seniilinkin tulisi osata olla hiljaa, kun jutut ovat sellaisia kuin Reinikaisella..

Sitten on tietenkin Räsäsen Päivi, joka on aina ja takuuvarmasti Päivi Räsänen. Ainakin Päkä on johdonmukainen taantumuksellisuudessaan. Päkä heitti aika häijyn kommentin omalla Facebook-sivullaan. Miten Päkän oma avioliitto on kärsinyt inflaation sen johdosta, että nyt myös samaa sukupuolta olevat voivat avioitua? Ehkä Päkä tulisi erota Niilosta, niin ei tarvitsisi piehtaroida avioliittoahdisuksessa?

Vielä kerran onnittelut Suomen homoseksuaaleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti