torstai 9. helmikuuta 2017

Persujen media-apparaatin valeuutiset



Facebookin Paskapuhemittari kiinnitti eilen huomiota Uuden Suomen Puheenvuoro –palstan kirjoittajaan, persujen nuoremman polven paskanpuhujaan, Aleksi Niskaseen. Tämä persujen fasistisen siiven kansanedustajan, Tom Packalenin, avustajana toimiva Niskanen koitti kepillä jäätä ja huonostihan siinä kävi. Niskanen ja koko persujen media-apparaatti kärähti valeuutisten tuottamisesta.

Niskasen kirjoitus löytyy tuolta:

Kommenttiosuuden alussa Niskanen itsekin osallistui debattiin, mutta joutui poistumaan häntä koipien välissä.

Niskanen: Kerro ihmeessä meille kaikille todisteet siitä, että uutinen on keksitty mainostemppu?! Onko faktaa väitteiden tueksi?

Niskaselle tietenkin lyötiin faktat pöytään, mutta paatuneet paskanpuhujat (lue: persut) eivät ikinä myönnä juttujaan paskapuheiksi. He ovatkin Suomen poliittisen historian ala-arvoisinta sakkia muinaisten taistolaisten tapaan.

Kun Niskanen jouti valeuutisensa kanssa alakynteen, niin hätiin tuli tietenkin kaikkien paskapuhujien prototyyppi, Timo Soini. Soininhan viimeinen uskottavuuden pisara meni siinä, kun hän kävi rukoilemassa Trumpin kanssa Amerikan Diili-ohjelman katsojalukujen ja ohjelmaan vetävän Terminaattorin puolesta.

Tämä paskanpuhujien äänenkannattaja, Suomen Uutiset, oli otsikoinut juttunsa: Soini ärähtää ”julkipersujen” ehdokkuuden torppaamisesta: ”Sikamaista”.

Soinin tapa uhriutua on tässäkin asiassa niin kovin tyypillistä uskovaisille. Onko heillä mitään muuta tapaa käsitellä asioita? Tuskinpa vain.

Soini: Julkisuudessa on ollut tietoja, että kaksi kansalaista on luopunut Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkuudesta, koska ”työnantaja on antanut ymmärtää, että julkipersu ei olisi hyväksi yrityksen imagolle.

Soini jatkaa paskanpuhumistaan: Mikäli tämä pitää paikkansa, kuten ilmeistä on, olemme tekemisissä vakavan kansalaisen perustuslaillisia oikeuksia loukkaavan sikamaisen painostuksen kanssa. Tällainen fasismi ei kuulu oikeusvaltioon.

Just joo…Mitä eroa muuten on Soinin edustamalla kristofasismilla ja ihan tavallisella fasismilla? Molemmissa Soini on kunnostautunut itse oikein hyvin. Siinä upposi tuokin projektio.

Suomen Uutiset: Soinin mukaan perussuomalaisten mustamaalaus saa jo käsittämättömiä mittasuhteita. Hän sallii mielihyvin asiallisen arvostelun, mutta muistuttaa, että ihmisten poliittista osallistumista ei voi mielivallalla rajoittaa.

Kukaan ei ole käyttämässä mielivaltaa. Sellainen skenaario rakentuu Soinin omassa mielikuvituksessa. Jos ihmisellä on näkymätön mielikuvitusystävä taivaassa, niin eihän sellaisen hepun muitakaan juttuja voi ottaa tosissaan.

Sitä paitsi yritysjohtajalla on oikein hyvä syy olla kriittinen duunariremmin persuilusta; varsinkin kun persut ovat kunnostautuneet fasistisena änkyräpuolueena.

Kuten alussa totesin, persut ovat ottaneet nämä valeuutiset kovaan käyttöön. Tuskin niilläkään voitetaan lähestyviä kunnallisvaaleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti