lauantai 4. helmikuuta 2017

Puhemies Lohela hurskastelee kansan kahtiajaosta



Valtiopäivien avajaisten yhteydessä eduskunnan puhemies, Maria Lohela, varoitti kansan kahtiajaosta. Sen valossa mitä Lohelan oma puolue, Perussuomalaiset, on tehnyt, niin Lohelan kommentti on tekopyhää hurskastelua. Persut ovat olleet se kaikkein irvokkain roskasakki, jolle demokratia on vain sana ja todellisena päämääränä on totalitaarinen oligarkia. Lohelalle ei tipu pisteitä kommentistaan.

Lohela sanoi:
Paljon puhutaan kansan kahtiajaosta, voimistuneesta vastakkainasettelusta ja suomalaisten kyvyttömyydestä ymmärtää eri tavoin ajattelevia. Tämä on luonut särön suomalaisuuteen, sillä meillä on vahva perinne sovusta ja yhteisymmärryksestä, Lohela harmitteli.
Some-päivitykset liikkuvat netissä melkein valoa nopeammin. Usein ne levittävät kaunoja, loukkauksia ja pelkoja. Paljon hälyä, paljon kohua, vähemmän asiaa. Levottomuus näkyy joskus myös eduskunnassa.

Kahtiajako on linjauksessa selvä: destruktiiviset persut vs. kaikki muut. Lohelan on aivan turha niuhottaa asiasta. Kun katsoo Lohelan toimintaa eduskunnassa, hänen äänestyskäyttäytymistään ja Lohelan antamia vaalilupauksia, niin hänelle ei pitäisi olla yllätys, että nykyään tilanne on se mikä on. Vielä kun Lohelan puolueen puheenjohtaja, peruspersu Timo Soini, on ollut kovin aktiivinen kahtiajaon edistämisessä, niin eduskunnan puhemies on kovan paikan edessä.  Eettisesti oikein olisi erota kahtiajakoa edistävästä puolueesta ja tuomita jyrkästi persujen linjaukset, mutta sellaiseen Lohela tuskin ryhtyy. Onhan se turvallista niuhottaa puolueen omassa verkkojulkaisussa ja esittää vain näennäistä kritiikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti