tiistai 14. helmikuuta 2017

Tuhotaan uskonnot, persut, krisut ja eräät kepulit



Nyt on korkea aika panna stoppi uskontojen vaikutuksille Suomessa. Samalla voidaan tuhota sekä Perussuomalaiset että Kristillisdemokraatit ja muut puolueisiin sitoutuneet uskovat.

Tänään saatiin taas irvokas esimerkki siitä, kuinka uskonnot ja uskonnosta tukensa saavat puolueet ovat yhteiskunnan kannalta haitallisia. Eduskunnan lakivaliokunta päätti viedä noiden em. instanssien vaatimuksesta Patmoksen ja Aito Avioliitto ry:n masinoiman kansalaisaloitteen eduskunnan suureen saliin äänestettäväksi. Jo kerran hyväksytty ja presidentinkin vahvistama laki tasa-arvoisesta avioliitosta yritetään näköään kumota näiden selvästi kristofasismia kannattavien toimesta.

Haastan kaikki kansalaiset sanoutumaan irti noista em. instansseista. Haastan kaikki kansalaiset sanoutumaan irti patavanhoillisesta ajattelusta, vaikka siinä menisi joidenkin ystävyyssuhteet ihan kuralla. Uskontojen ja eräiden puolueiden aiheuttamien haittojen torjuminen on sen arvoista.

Haasta kaikki ihmiset torjumaan sekä puheissa että teoissa kaiken mitä uskonnolliset piirit sekä persut, krisut ja eräät kepulit ikinä keksivätkään sanoa ja tehdä. Liian monta vuosikymmentä he ovatkin saaneet häärätä mielin määrin kenenkään puuttumatta asiaan.

Haastan kaikki ajattelevat kansalaiset osoittaman mieltään kaduilla ja ennen muuta kirkkojen edustuilla. Haastan kaikki kansalaiset osoittamaan mieltään tuossa yllä mainittujen puolueiden puoluetoimistojen edessä.

Mikä tärkeintä haastaan kaikki osoittamaan mieltään eduskuntatalon eteen kunnes näiden mainittujen instanssien pyrkimykset on torjuttu. Tuhannet ihmiset eduskuntatalon edessä 24/7.

Ehkä uskovien olisi syytä mennä kaappiin. Siellä kaapissahan homot ja muut vähemmistöryhmät ovat olleet jo pitkään. Ei tuumaakaan periksi uskovaisille. He ovat yhteiskunnan syöpäkasvain siinä missä fasistitkin ja tavallisesti kyseessä ovat molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti