perjantai 24. helmikuuta 2017

Suomen uskonnollinen oikeisto haluaa lasten päänahat



Eilen eduskunnan kristofasistisen siiven edustajan, Laura Huhtasaaren (ps), Uuden Suomen Puheenvuorossa julkaistun blogin Erotu tai kuole kommenttiosuudessa aktiivikirjoittajana ja -kommentoijana tutuksi tullut Petteri Hiienkoski paljasti sen, kuinka kristofasismi elää ja voi hyvin uskonnollisen oikeiston parissa myös Suomessa.

Hiienkoski sanoi:

Perheiden valinnanmahdollisuuksia voidaan lisätä kouluryhmien eriyttämisellä esimerkiksi perustamalla ideologisesta ohjauksesta vapaita ns. charter-kouluja nykyisten koulurakennusten yhteyteen ja jakamalla perheille kouluseteleitä, joita vanhemmat voivat käyttää perheen tarpeen mukaista opetusta tarjoavaan vaihtoehtoon.

Tämä on niin tuttua amerikkalaisten kristofastien käyttämästä retoriikasta kärkinimenään nykyinen opetusministeri Betty DeVoss. Tuon retoriikan juuret voidaan jäljittää jo (ainakin) 1970-luvulle, jolloin uskonnollisen oikeiston dominionistinen (lue: kristofasistinen) suuntaus linjasi politiikkaansa, johon kuuluin instituutioiden valtaaminen. Yhtenä vallattava instituutiona oli koulutus. Käytännössä tämä tarkoittaa lasten ja nuorten aivopesua.

Nuo Hiienkosken fantasioissa elävät charter-koulut eivät ole muuta kuin uskonnollisia yksityisiä oppilaitoksia, joissa ei opeta relevantteja tietoja ja taitoja vaan uskonnollista propagandaa. Tuo voucher-järjestelmäkin on Amerikassa uskonnollisen oikeiston ajama lasten ja nuorten ja tyhmistämismekanismi, jossa kristofasistiset vanhemmat yrittävät ehdollistaa lapsensa lasten itsensä kannalta haitallisen agendan kannattajiksi. Onneksi lapset ovat nykyään niin fiksuja, että he voivat tarkistaa reaaliaikaisesti kristofasistien todellisuutta koskevat väitteet. Sitä paitsi lapset ja nuoret eivät ole ehdollistettavissa yhtä helposti kuin Pavlovin koirat tai B.F.Skinnerin rotat.

Suomessa lakin säätelee opetusta ja koulutusta siten, että myös jo nyt olemassa olevissa kristofasistisissa kouluissa on opetettava opetussuunnitelman mukaiset asiat. Sen lisäksi tulee sitten tuo uskonnollinen paskapuhe. On muuten häijyjä vanhempia nuo uskonnolliset fundamentalistiset vanhemmat, jotka altistavat lapsensa uskonnolliselle aivopesulle. Monessa tapauksessa taitaa mennä koko loppuelämä niistä traumoista toipumiseen.

Kaikenlaiset uskonnolliset oppilaitokset tulee sulkea ensitilassa. Sitä odotellessa nyt valtionapua saavilta uskonnollisilta oppilaitoksilta tulee evätä valtionapu.

Kristofasistit ovat perin juuri vittumaisia ihmisiä ja heitä ei tule suvaita edes suvaitsevaisuuden nimissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti