torstai 2. helmikuuta 2017

Janitskinin uusi homoystävä on mamu!



 Discalimer: Tämä postaus sisältää vittuilua ja vihapuhetta!

Hassuja heppuja nuo homoeroottiset veijarit! Paskalehden pääjehu ja homoeroottinen veijari, Ilja Janitskin, esittää toistuvasta homofobisia näkemyksiä niin kutsutussa ”verkkolehdessään”, mutta homo onkin oikein hyvä homo, suorastaan homoystävä, heti kun se edes etäisesti tuntuisi auttavan ihan homona republikaanien kiintiöhomoa fanittavaa Iljaa. Ihan homo tuuliviiri tuo Janitskin!

Parran pärinää aiheutti siis kiintiöhomo Milo Yiannopoulos, joka on republikaanien kristofasistisen siiven näyttelyhomo. Aina missä tarvitaan homoa, sinne Milo kuskataan homofoobikoiden pällisteltäväksi.

University of California at Berkeleyssä, lähellä Oaklandia, yritettiin järjestää tämän homofasistin tilaisuus, mutta Janitskinin homoystävä joutui lähtemään lipettiin kun tilanne alkoi käydä kuumaksi. Ihan homoja tuo Janitskin ja hänen uusi homoystävänsä Milo, kun eivät kumpikaan uskalla katsoa tilanteita loppuun asti vaan lähtevät aina lipettiin.

UC at Berkeley on siitä merkittävä paikka, että se oli aikoinaan yksi Vietnamin sodan vastaisten mielenosoitusten keskus. Nyt sama toistuu ja taas saavat fasistit kyytiä.

On aika ironista, että fake news-tasoinen mvlehti käyttää lähteenään Fox Newsia, joka tunnetaan myös Faux Newsina ja Fox ”so called” Newsina.

Homoeroottisen veijarin, Ilja Janitskinin, kannalta on suorastaan traagista, että tämä hänen uusi homoystävänsä, Milo, on kreikkalaistaustainen britti, siis moninkertainen maahanmuuttaja. Maahanmuuttaja onkin hyvä mamu, kunhan on homo Trumpin kannattaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti