keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Janitskin niuhottaa psykiatreista - Itse hoidon tarpeessa?



Disclaimer: Tämä postaus sisältää vihapuhetta!

On tuo Janitskin ja hänen ”toimituksensa” aika originellia sakkia. Tai no, toimitushan koostuu suurimmaksi osaksi hänen päässään asuvista mielikuvitusystävistä.

Eilen tämä ”Kuhmon kosmopoliitti” niuhotti siitä, että entinen ministeri ja kansanedustaja Claes Andersson sanoi Janitskinin idolia, Donald Trumpia, persoonallisuushäiriöiseksi. Just joo, ja sitten Janitskin ja hänen päässään asuvat mielikuvitusystävät jakelevat diagnooseja milloin mistäkin asiasta. Iljan olisi ihan parasta vierailla paikaillisessa terveyskeskuksessa tarkistuttamassa psyykensä tilan. Koska Iljalla tuskin on rahaa sellaiseen, niin minä voin maksaa tarkistuksen. Tai sitten Ilja voi yrittää höynäyttää taas kerran rahat paskalehden lukijoilta ja tukijoilta.

Minä voin sanoa Donald Trumpia idiootiksi, koska hänen on sellainen. Minä voin sanoa Ilja Janitskinia idiootiksi, koska hän on sellainen. Molemmat ovat lisäksi patologisia tapauksia harhaisuudessaan.

Taisi Anderssonin lausunnot osua kuin 10000 volttia suoraan Iljan munille. Voihan sen sähköshokkiterapian kai myös siten aloittaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti