torstai 16. helmikuuta 2017

Kristillinen konna käräjillä



Tänään sitten vihdoin alkoi oikeudenkäynti kristillistä konnaa, Pirkko Jalovaaraa, vastaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Syyttäjä on kovin kiltti Jalovaaraa kohtaan vaatiessaan vain ehdollista vankeutta ja saadun rikoshyödyn – yli 600 000 euroa – menettämistä valtiolle. Samassa jupakassa Jalovaaran kusetukseen perustuvalle puulaakille – Rukousystävät ry:lle - vaaditaan 30 000 euron yhteisösakkoa.

Tämä Jalovaaran tapaus taitaa olla vain jäävuoren huippu. Hypoteesini on, että kaikki Jalovaaran ”firman” kaltaiset järjestöt ovat konnien yrityksiä.

Näitä puulaakeja on tutkittu varsin vähän. Olisiko jo aika tehostaa uskonnollisten yhteisöjen talousrikosten ja ehkä muidenkin rikosten tutkintaa?

Jalovaaran puolustajat ovat jo ajat sitten käyttäneet loppuun argumentit uskonnollisesta vainosta tai sorrosta ja ajojahdista. Näin on ollut jo kauan: denialismi omien rikosten suhteen saa aikaan uhriutumisen.

Aika vittumaisia patologisia paskanpuhujia nämä Jalovaarat ja kumppanit. Eiköhän tässäkin tapauksessa oikeus tee jonkin nahkapäätöksen ja Jalovaara pääsee pälkähästä. Juuri tästä syystä olisi jo aika tuhota kaikki uskonnot ja niiden vaikutukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti