torstai 2. helmikuuta 2017

Janitskinia ei naurata matkalla pankkiin - jutut kuin Tuksu Tukiaisella



Disclaimer: Tämä postaus sisältää vittuilua ja vihapuhetta!

Janitskinilla on kovat ajat kun oikeusjuttua pukkaa. Kai se on julkisuustyrkylle meriitti. Samaa sarjaahan on Janitskinin entinen heila, glamour-prinsessa Tuksu Tukiainen. Sekä Tuksun että Janitskinin toikkaroinnit julkisuudessa ovat hyvin dokumentoituja. Koomisia hahmojahan he ovat, ja heidän tapauksissaan voi aivan hyvin tehdä heistä pilkkaa, vaikka yksinkertaisten pilkkaaminen ei olekaan korrektia, mutta jos on Janitskin tai Tuksu, niin pilkka on oikein sopiva harrastus. Heille voi vittuilla päin naamaa ja vaikka näin netin kautta. Hubaa riittää.

Iljaa ei naurata matkalla pankkiin, mutta minä, suuri ja mahtava Netpunk, taas nauran räkäisesti matkalla pankkiin vaikka tililläni ei olisi latin latia. Minun ei nimittäin tarvita huijata ihmisiltä rahaa asianajopalkkioihin ja muihin oikeuskuluihin.

Miksi Iljaa ei naurata matkalla pankkiin? Yksinkertaisesti siitä syystä, että rahankeruu ei ole sujunut Iljan toivomalla tavalla.

Tällä hetkellä kasassa on 5081 USD. Miksi dollareita? Kai se sitten näyttää hienommalta. Lahjoittajia on 254. Iljan mukaan tavoitteena on 60 000 USD. En muuten usko Ilja on saanut edes tuota ilmoittamaansa summaa kasaan; paskanpuhujilla on suuret jutut.

Ilja  nillittää:

Oikeustaisteluni suomalaista korruptoitunutta oikeusjärjestelmää vastaan vie rahaa enemmän kuin sitä on.

Suurin kulu on Espanjan päässä. sillä tänne on valjastettu maan arvostetuin asianajaja pitämään minut jatkossakin MV-lehden parissa, vankeuden sijaan.

Kaikille yli 50 euroa lahjoittaneille, lupaan lähettää vastineeksi tästä kaikesta e-kirjan, kuinka kaikki tämä kävi yksityiskohtaisesti. Mikäli haluat kirjan, niin muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan.

Suorastaan surrealistista dadaa! Vai vielä ihan e-kirjan? Kovin montaa tuskin kiinnostaa.

Jutut tosiaan ovat kuin Tuksulla: huippuasianajaja, huippu sitä, huippu tätä. Lopulta Ilja, kuten Tuksukin, saa itselleen maksuttoman oikeusavustajan ihan veromaksajien piikkiin.

On tuo Janitskin sekaisin. Olisi elänyt niin, ettei tarvitse olla oikeutta pakosalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti