keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Uskovat persut ihmiskunnan pohjasakkaa



Jo eilen ja ihan tuoreeltaan kommentoin uskovien persujen toimintaa eduskunnan lakivaliokunnassa koskien Patmoksen, Aito Avioliiton ja yhden fasistin (J-P Rahkonen) masinoimaa kansalaisaloitetta. Samalla saivat kyytiä krisut ja muutama kepuli ja ihan aiheesta.

Tänään persujen fasistisen siiven uskovat, Mika Niikko ja Laura Huhtasaari, kommentoivat puolueensa äänenkannattajassa, Suomen Uutisissa, tapahtumien kulkua. Heidän päämääränsähän on paljastunut jo ajat sitten ja se on kristofasistinen Suomi, Pohjola kristillinen Saudi-Arabia.

Suomen Uutisten toimitus (johon ei kaiketi juuri muita kuulu kuin selvä fasisti Matias Turkkila) otsikoi jutun: Perussuomalaiset lakivaliokunnassa: Aito avioliitto-aloite käsitellään kunniallisesti.

Jo tuo otsikko on oxymoron: premissistä ei seuraa johtopäätös. Sitä paitsi jo pelkkä perussuomalaisten jäsenyys on täysin kunniatonta, koska puolueessa vaikuttavat fasistiset voima, Huhtasaari, Niikko ja Soini. Tuosta joukosta kaksi kävi rukoilemassa Amerikan Diili-ohjelman katsojalukujen ja nykyään ohjelmaa vetävän Terminaattorin puolesta. Se kertoo millaisista deluusioista uskovat persut kärsivät.

Nämä uskovat persut ovat ihmiskunnan pohjasakkaa. He kuuluvat vain nimellisesti homo sapiensiin, mutta viisaita he eivät ole, vaan vastenmielisiä paskiaisia. Heidät pitäisi lähettää kohti kaukaisinta tunnettua galaksia, jotta he eivät pääsisi enää sotkemaan lisää asioita. Vähän miedompi ratkaisu olisi karkottaa heidät Yhdysvaltoihin, tuohon kristofasismin luvattuun maahan.

Nyt on kaikkien ajattelevien ihmisten aktivoiduttava ja tuhottava Suomesta uskovien persujen mahdollisuudet. Fiktiivisen olion fiktiivinen tahto on samentanut vähäisenkin järjenvalon, mitä heidän päissään mahdollisesti ollut. Tosin en usko, että sieltä nupista on koskaan mitään löytynytkään. He ovat täysin epäihmisiä. Luulin että uudestisyntynyt professori, Tapio Puolimatka, olisi alansa viimeinen mohikaani, mutta näköään aina voi mennä alemmaksi ja elävänä esimerkkinä toimivat uskovat persut.

Koska polkaistaan jalkeille kansanliike uskovien persujen fasismia vastaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti