tiistai 28. helmikuuta 2017

Patmos noitajahdissa



Patmoksen paskamyllyn Pasi ”Raamatun kansanmurhat ovat hyviä” Turunen kirjoitti taas täysin kaistapäisen blogin Patmoksen sivuilla: Noidat apuun Trumpin kaatamiseen.

Nyt on melkoisen epäselvää trollaako Pasi vai pitääkö hän noitia reaalimaailman olioina? Kommenttiosuudessa muutama kommentoija kyllä pitää noitia ihan todellisina ja se kertoo heistä kaiken tarpeellisen.

Jutun juoni oli kaikessa lyhykäisyydessään seuraava: Joku itsensä noidaksi julistautunut teki ihan kieli poskessa muutaman riitin ja rituaalin Trumpin pään menoksi. Kyseinen nainen kehotti muitakin lausumaan loitsunsa. Tästä näillä änkyräkristityillä meni pissit housuun. Oletetaan nyt, että Pasi on kirjoituksensa kanssa edes jollain tavoin tosissaan.

Yhdysvaltalainen laulaja Lana Del Rey twiittasi joukon päivämääriä, jolloin ”taivaalla loistaa uusi kuu ja päivät ovat näin ollen otollisia rituaaleille.” Päivämäärät merkitsivät okkultististen rituaalien ajankohtia. Niistä ensimmäinen koettiin keskiyöllä perjantaina 24.2. Trump Towerin edessä. Uusia loitsuja on tarkoitus toteuttaa edessä olevina kuukausina. Facebookissa loitsuamiselle on luotu tapahtumakutsu ja twitteriin tulvii noitien selfie-kuvia, joissa nämä osallistuvat loitsuamiseen Trumpia vastaan.

Eihän lehden toimitus tietenkään usko, että noituminen olisi muuta kuin jotain kivaa "larppaamista", aikuisten viihteellistä roolipelaamista. Mitä muuta sekulaarilehdeltä voisi odottaa. Sinänsä mielenkiintoinen ajan ilmiö silti, että lehti näkee julkisuusarvoa rituaalin ja siihen liittyvien loitsujen sangen yksityiskohtaisella esittelyllä. Niin esimodernilta kuin se voi kuulostaakin, Jeesuksen seuraaja ei voi suhtautua okkultistisiin rituaaleihin leikkimielisen kepeästi.

No niin, suhtautuuhan tuo Patmoksen paskamyllyn Pasi loitsuihin lopulta huvittuneesti, mutta muutama paskamyllyn lukija ei.

Näin Jeesuksen tulon aattohetkinä hengellinen taistelu kiihtyy.

Trumpiin kohdistunut raivo ei ole lähtöisin pelkästään "tästä maailmasta". Nyt käydään taistelua, jonka luonteesta Paavali kirjoittaa UT:ssa: ..." hänen (=paholaisen) juonensa eivät ole meille tuntemattomat ..." - Henkilökohtaisesti aloin rukoilla Trumpin, hänen perheensä, neuvonantajiensa ja (tulevan) hallintonsa puolesta jo marraskuussa ja jatkan edelleen.

On tuo Patmoksen sakki sekaisin! Lähetään Pasille oikein monta pientä voodoo-nukkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti