perjantai 17. helmikuuta 2017

Ammutaan aitoavioliittolaiset avaruuteen



Eilen saimme nauttia persujen ja krisujen perseilystä eduskunnassa, kun Aito Avioliiton kansalaisaloitetta käsiteltiin täysistunnossa.

Että uskovat krisut ja persut osaavatkin olla häijyjä ja vittumaisia ihmisiä! Tosin yhtään parempaa ei edes voi odottaa henkilöiltä, joilla on mielikuvitusystävä taivaassa.

Idioottimaisimmat puheenvuorot kuultiin Niikolta, Tanukselta, Laukkaselta ja tietenkin Päivi Räsäseltä. Kun tasa-arvoista avioliittoa käsiteltiin edellisen kerran eduskunnassa, niin se oli tuo sama sakki, joka esitti kaikkein harhaisimmat ja epärelevanteimmat kommentit. Onneksi ne on kirjattu eduskunnan pöytäkirjoihin, jotta voimme tutkia niitä ja tehdä niistä tarvittavat johtopäätökset. Minun johtopäätökseni on se, että aitoavioliittolaiset pitäisi ampua avaruuteen!

Jos tuosta krisujen, persujen ja muutaman kepulin vihamielisyydestä haluaa löytää jotain positiivista, niin mitä enemmän nämä taantumukselliset voimat aiheuttavat melua, sitä nopeammin ja varmemmin uskonnot häviävät ihmisten mieltymyksistä; ei pelkästään kristinusko vaan aivan kaikki uskonnot.

Näille eduskunnan perseilijöille on aivan mahdoton ajatus, että he voivat keskenään noudattaa vaikka kuinka taantumuksellisia ja jopa haitallisia menettelytapoja, kunhan ne eivät ole ristiriidassa vallitsevan lainsäädännön kanssa. Mikä fucking tarve näillä mulkeroilla on kontrolloida muiden elämää?

Nyt haastan taas kaikki ajattelevat ihmiset tuhoamaan näiden mulkeroiden ”elämäntyön”. Jos elämäntyönä on muiden elämän hankaloittaminen aavikkobarbaarien opaskirjasta revityillä kategorisilla imperatiiveilla, niin sellaiset mulkerot joutavatkin avaruuteen ammuttaviksi.

Tänään on oikein hyvä päivä alkaa rakentaa edistyksellistä Suomea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti