keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Nahkapäiden uho ja tuho



Kaljupäisyydessä ei ole mitään moitittavaa, mutta fasistisissa nahkapäissä on. Asiaan kiinnitti huomiota myös Aamulehti 8.2.107 jutussa, joka oli otsikoitu: Ministeriö huolestui vastarintaliikkeen väkivaltaisuudesta.

Ainahan näitä katutappelijoita on ollut, mutta nykyiset nahkapäät ovat se kaikkein vastenmielisin ilmiö. Väkivaltaisten nahkapäiden suosio ei ole lainkaan yllättävää, sillä sisäministeriön kansliapäällikkönä istuu Päivi Räsäsen kristofasistinen aatetoveri, Päivi Nerg. Tuolle kaksikolle nahkapäätkin ovat hyviä liittolaisia, kunhan nahkapäät ajavat kristofasismin asiaa.

Nyt sisäminiteriö yrittää pestä ryvettynyttä julkisuuskuvaansa julkaisemalla tiedotteen koskien nahkapäitä.

Vastarintaliikkeen kaltainen, ääri-ideologian fanaattisista tunnustajista koostuva ryhmä on aina periaatteessa vaarallinen. Vastarintaliike on jo todistanut oman väkivaltapotentiaalinsa käytännössä.

Tuo edellinen sitaatti koski Pohjoista vastarintaliikettä, mutta yhtään paremmin eivät selviä Odinin soltutkaan:

Odinin partiointiin arvioitiin liittyvän yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantavaa uhkaa, koska toimintaan lähti mukaan suhteellisen runsaasti rasistisesti ajattelevia ja todistetusti väkivaltaan taipuvaisia henkilöitä. Poliisin tietoon onkin tullut useita partioihin liittyviä pahoinpitely sekä muita rikosepäilyjä.

Kauan nahkapäät saivatkin uhota. Sisäministeriö on vain asia kanssa pahasti myös. Suomalaiset kyllästyivät jo heti alkumetreillä näihin pilottitakkisiin nahkapäihin ryhtyen tarvittaviin vastatoimiin.

Nahkapäät kulkevat kohti omaa tuhoaan ja hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti