keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Janitskin pullistelee suomenruotsalaisille - tarvitsee itse lobotomian



Disclaimer: Tämä postaus sisältää vihapuhetta.

Ilja Janitskin ja hänen päässään asuvat mielikuvitusystävänsä ovat nyt pahoittaneen mielensä suomenruotsalaisten takia. Ehkä Janitskinin deluusioita voitaisiin hoitaa lobotomialla? Vai auttaisiko 10000 volttia suoraan munille?

Jutun otsikko oli kuitenkin ihan Iljan omin sanoin: RKP:n on sanouduttava irti rasismista suomalaisia kohtaan!

Iljan harhaisuus alkaa olla Alex Jonesin Infowarsin tasoa. Nyt olisi Iljan omaisten ja läheisten syytä tehdä interventio, sen verran sekaisin tuo ”Kuhmon kosmopoliitti” on. Mutta kun Iljalla ei taida olla omaisia ja ystäviä; tai he eivät halua olla Iljan kanssa tekemisissä. Ihmekös tuo kun Iljan parhaat ystävät ovat hänen päässään asuvat mielikuvitusystävät, jotka kuiskuttevat Iljan korvaan kaikenlaista salaliitoista ja muusta mukavasta. Kyllä siinä nuppi sekoaa – ehkä jopa lopullisesti.

On aika ironista, että tuollaisen aivopierun lataa heppu, joka on itse mamu ja mitä vähäisimmässä määrin suomalainen, isänmaallinen tai kansallismielinen. Ai niin Iljahan on kosmopoliitti, ihan Kuhmon oma kosmopoliitti. Kun kyseessä Ilja Janitskin, niin aivopierut ovat sääntö eikä poikkeus: niin tässä suomenruotsalaisiakin koskevassa kannanotossa.

On myös ironista se, että Ilja viittaa mahtipontisessa julistuksessaan 1930-luvun kansallissosialisteihin samalla kun juuri hän edustaa – tai haluaisi edustaa – suomalaista patriotismia. Mamu yrittää hyökätä muita kuin suomenkielisiä vastaan, mutta kusee lähinnä omilla nilkoilleen idiotismissaan. Taitaa tuo Janitskin olla pieruhuumorin vannoutunut ystävä?

Ilja se yrittää, mutta vituiksi menee: On kuitenkin oikeutettua vaatia, että RKP tuomitsee historiansa saastaisimman häpeäpilkun, ihan niin kuin saksalaisetkin tuomitsivat Hitlerin ja sanoutuivat irti hänen opeistaan.

Joko Ilja pian oppii tuomitsemaan oman menettelynsä? Ehkä vasta sitten kun hän pääsee lobotomia-leikkaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti