perjantai 3. helmikuuta 2017

Muslimivastaiset Persut toimivat arabirahoituksella



Persut yrittivät aikoinaan profiloitua jollain tavoin ei-korruptoituneeksi poliittiseksi puolueeksi, mutta faktat eivät ole persujen puolella. He ovatkin se kaikkein korruptunein sakki; suorastaan läpeensä epärehellistä joukkoa. Sillä porukalla onkin pisimmät rikosrekisterit kaikista kansanedustajista. Edes pääministerin taustalla häärivä lestadiolaismafia ei pääse samaan. Yhteistä näille konnille on usein kristillinen maailmankatsomus. Kristillisyyden ja konnuuden välillä näyttäisi olevan korrelaatio ja asia olisi syytä tutkia tarkemmin.

Nyt kylmää kyytiä saa oikeus- ja työministeri Jari Lindström, jolla on kyllä ennenkin ollut konnan elkeet. Ovatko kaikki persut lopulta noin vieraantuneita todellisuudesta?

Iltalehti kirjoitti asiasta:

Olen puhunut sinne mahdollisuudesta, että Kouvolalla on tarve rakentaa sairaala ja siihen olisi tarve n. 100 milj. tai jopa enemmän saada rahaa, Riekkola kirjoittaa Lindströmille.
- Jos PS lähtisi tässä aktiiviseksi, voitaisiin sairaalan paikkaa jopa vaihdattaa, siis vaikka sinne entisen Citymarketin alueelle, Riekkola jatkaa.
Riekkolan mukaan laina tulisi ”Kiinteistöyhtiölle”, joka omistaisi sairaalan.
- Kiinteistöyhtiö puolestaan tekisi vuokrasopimuksen sairaalasta kokonaisuutena kaupungin kanssa. Kiinteistöyhtiö maksaisi kiinteistöveron ja lainojen kulut, Riekkola selventää ehdotustaan.

Tämäkin oli taas loistava journalismia ja sellaisesta Iltalehti ei ole tunnettu. Eiköhän persujen propagandakoneisto yritä kääntää tämänkin vainoksi. Sellaista aiheetonta uhriutumista ei enää usko kukaan.

Huvittavaa jutussa on tuo ”arabiaraha”. Persujen tekopyhyys on hilpeää: muslimeja vastustetaan henkeen ja vereen, mutta arabiraha kyllä kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti