keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Patmoksen Pasi Turunen on taas myöhässä - tapaus Josh McDowell



Patmoksen paskamyllyn Pasi ”Raamatun kansanmurhat ovat hyviä” Turunen on kirjoittanut blogin Patmoksen sivuille otsikolla: Anteeksiantamuksen voima: Hyväksikäytetystä maailman tunnetuimmaksi uskon puolustajaksi.

Paskamyllyn Pasi on tämänkin asian kanssa myöhässä. Minä kirjoitin Josh McDowellista jo heinäkuussa 2015. Muutenkin näiden ”uskonsankareiden” superlatiivinen viljely (maailman tunnetuin! Just joo…) on aika koomista. Pari vuotta sitten lukijapalautteen perusteella, kukaan ei ollut kuullutkaan McDowellista. Näin siis Suomessa. Nyt sitten paskamyllyn Pasi kaivaa roskalaatikosta tämän historian hämäriin jääneen apologeetan esille ja väittää hepun olevan ja sanovan vaikka mitä. Mitään todennettavaa McDowell ei ole kuitenkaan sanonut: korkeintaan yrittänyt puolustaa asioita, joita ei voi puolustaa todennettavalla tavalla.

Minun kirjoituksiini kesältä 2017 voi tutustua tuolta:


Ja tuolta:


McDowell on perin kyrpiintynyt siitä, että nykyään voi tarkistaa jokaisen uskonpuolustajan (myös pappien ja pastoreiden) väitteiden faktuaalisuuden reaaliaikaisesti mobiililaitteella. Tämä seniili vanha ukko harmittelee sitä, että varsinkaan nuoria ei voi kusettaa mennen tullen kuten ennen muinoin. Nyt nuoriso tarkistaa asiat ja siitä ei hyvää seuraa näille uskonsankareille.

Turusen venkoilu asian kanssa on esimerkki siitä, kuinka myös Suomessa asia kyrsii näitä patavanhoillisia änkyröitä.

Rock’n roll! Deal with it!

Turusen pölinän voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti