perjantai 17. helmikuuta 2017

Kansanedustaja Jari "Runkku" Ronkaisen homofobia



Persujen fasistisen siiven kansanedustaja Jari ”Runkku” Ronkainen painiskelee oman latentin homoseksuaalisuutensa kanssa. Asiasta kerrottiin ”Kuhmon kosmopoliitin” ja homoeroottisen veijarin, Ilja Janitskinin, paskalehdessä. Juuri muualla aihetta ei käsitelty edes palstantäytteenä. Suomen Uutiset yritti, mutta joutui luovuttamaan heti kättelyssä.

Runkku Ronkaista kyrpii se, että Helsingin piispa Irja Askola palkitsi jonkun 16-vuotiaan pojan vuoden homona. Tuollaisesta asiasta suivaantuminen kertoo paljon Runkku Ronkaisesta itsestään. Ja niin se kertoo asian julkaisseesta homoeroottisesta veijarista, Ilja Janitskinistakin. Tosin Iljan latentti homous on jo niin kaluttu juttu, ettei siitäkään ole edes palstantäytteeksi.

Runkku Ronkainen on paskalehden mukaan tehnyt asiasta kirjallisen kyselyn jollekin ministerille. Paskalehti ei kuitenkaan kerro kenestä ministeristä on kysymys. Olisihan tuo Runkku Ronkainen voinut kysyä asiaa myös Helsingin piispalta itseltään tai sitten vaikka arkkipiispalta.

Kuntavaalit ovat tulossa ja toki tuollakin metodilla voi yrittää kalastella ääniä. Kipuilemalla oman homoutensa kanssa Runkku Ronkainen vetoaa jo tunnettuihin hard core kannattajiinsa. Uusia kannattajia Runkku tuskin saa värvättyä.

On oikein viihdyttävää lukea, kuinka näille poliittisen äärilaidan fasisteille jonkun homon tekemiset ovat se tärkein kiinnostuksen kohde maahanmuuttajien lisäksi.

Runkku Ronkaisen tempoilu asian kanssa siirtää hänet epäihmisten kategoriaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti