perjantai 10. helmikuuta 2017

Lestadiolaismafia vai korporaatioiden mafia?



Vallitseeko Suomessa lestadiolaismafian valta vai korporaatioiden mafian valta? Vastaus on selvä: molemmat!

Kaikki kiteytyy nykyiseen pääministeriin Juha Sipilään. Lestadiolaisena hän on aina ensimmäisenä uskontoveriensa puolella laiminlyöden yhteiskunnalliset virkansa asettamat velvollisuudet. Nämä uskonveljet ovat Sipilän hierarkiassa etusijalla, sillä hehän ovat ”oikeita tosiuskovia” ja täten sekä Jumalan että Sipilän erityisessä suojeluksessa.

Korporaatioiden mafiaa pääministeri Sipilä edustaa röyhkeällä tavalla. Tämä näkyy hänen oman lähipiirinsä yritysten suosimisessa. Monet näistä taitavat olla lestadiolaismafian vaikutuspiirissä, mutta eivät välttämättä. Korporaatiot ovat Sipilälle henkilöitä, joille jo pelkän asemansa puolesta kuuluu valta, sillä Sipilälle tämä oikean ihmisen riistäminen on korporaatioiden etuoikeus, jota retoriikassa puolustetaan kansallisen edun nimissä. Lopullisena tavoitteena on oligarkia, jossa kaikki oikeiden ihmisten toiminta on alisteista korporaatioiden personifioiduille eduille. Etuja nauttiviin kuuluvat ovat verrannollisia Jumalan valittuihin, joihin ei saa kajota. Sankareita ovat korporaatioiden menestyjät, eivät ne jotka, tuon menestyksen lopulta ovat tuottaneet.

Lestadiolaismafian ja korporaatioiden mafian yhdistelmä on tappava. Tappava niille, jotka joutuvat sen vallan – ei kun mielivallan – alaiseksi. Uskonnollinen tyrannia yhtyy korporaatioiden tyranniaan siten, että ihminen on pelkästään uudenlaisen feodalismin tyrannian objekti, ei edes ihminen. Orjuuttajana eivät ole enää maanomistajat, jotka voisivat vedota jumalalliseen järjestykseen vaan korporaatiot, joille menestys on Jumalan tahto. Sekä korporaatiot että uskonnolliset yhteisöt pelaavat samaan pussiin päämääränään oman asemansa pönkittäminen. Tosin kaatuvat ne tuhatvuotisiksi tarkoitetut valtakunnatkin.

Tällä hetkellä nykyisen pääministerin ja hänen hallituskumppaniensa taholta Suomessa on pyritty rajoittamaan lehdistönvapautta. Ilmiö ei ole uusi, mutta tällä kertaa se on kovin räikeää. Kansalaisaktivismi ei ole enää viime vuosikymmeninä ollut suosittu vastarinnan muoto, vaikka vain kansalaisaktivismi voi padota sekä lestadiolaismafian että korporaatioiden mafian haitallisimmat vaikutukset. Tähän saumaan ovat onnistuneesti iskeneet persut, joiden tyrannialle on olemassa oikein kuvaava sanakin – fasismi!

En ole lainkaan yllättynyt, että persut mahtuvat samaan hallitukseen Sipilän kanssa. Molempien tavoitteena on totalitaarinen kontrolliyhteiskunta. Edellä mainitut mafiat ajavat oikein hyvin myös persuvetoisen fasismin asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti