torstai 2. helmikuuta 2017

Janitksin löysi uuden ystävän - profeetta Jouko Pihon



Disclaimer: Tämä postaus sisältää vittuilua ja vihapuhetta!

On tuon Janitskin paskalehden jutut ihan silkkaa surrealistista dadaa! Tästä oli puhetta jo pari päivää sitten, mutta asia jaksaa aina huvittaa. Tahattoman weapons-grade-face-palmin syynä on se, että Janitskin antaa edelleen palstatilaa Suomen parhaalle ja luotettavimmalla profeetalle, Jouko Piholle.

Eilen Janitskin vaikeroi Suomen armeijan pienistä vihreistä miehistä ja tänään Uudesta maailmanjärjestyksestä, NWO:sta. Juttu otsikolla Heiluriliikettä oli pantu Pihon nimiin, mutta aivan samoja salaliittoteorioita Janitskinkin on viljellyt paskalehdessään. Just joo…pieniä vihreitä miehiä ja salaseuroja.

Ilja, nyt se Infowarsin sivu kiinni! On tuo Janitskin yhtä sekaisin kuin Alex Jones! Mielenkiintoinen kysymys onkin: ovatko mvlehden lukijat enemmän sekaisin kuin paskalehden pääjehu Janitskin? Kaikki lukijat tuskin ovat, mutta ne jotka pitävät Suomen luotettavinta profeettaa Jouko Pihoa muuna kuin koomisena karikatyyrinä, ovat välittömän sairaalahoidon tarpeessa. Heille olisi paikallaan reality-check!

Kannatta käydä Jouko Pihon kotisivuilla, jotka löytyvät tuolta:
Netin syövereistä löytyy paljon muutakin hilpeää matskua profeetasta. On se kivaa, että Iljakin on saanut uuden ystävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti