perjantai 17. helmikuuta 2017

Proto-fasistinen puolustusministeri Jussi Niinistö



Tällä viikolla puolustusministerinä toimiva persujen Jussi Niinistö osoitti mikä hänen positionsa oikein: Hän on asemoinut itsensä tukevasti persujen fasistiseen siipeen.

Jussi Niinistö kommentoi puolueensa äänenkannattajassa, myös fasistiseksi julkaisuksi profiloituneessa Suomen Uutisissa, Puolustusvoimain sodanaikaisen reservin kasvattamista. Viime vuonna puolustusministeri hekumoi ”kodinturvajoukoilla”.

Kieltämättä Venäjä on Suomelle turvallisuusuhka, mutta sitä ei vähennä sotilaiden lukumäärän kasvattaminen ja siviiliväestön militarisoiminen. Tuollainen retoriikka on niin nähtyä. Se on suoraan fasistien pelikirjasta. Fasisteilla on pakkomielteenä militarismi, koska muulla tavoin fasistinen hallinto ei pysy pystyssä.

Minä puolestani väitän, että kun suomalaisiin vähänkään isomman kokoluokan kaupunkeihin on tehty ensimmäiset ohjusiskut, suomalaiset laskevat aseensa. Siinä vaiheessa päästään hautamaan siviilejä; myös fasistien lähiomaisia. Samaan aikaan tiet, satamat ja jäljellä olevat lentokentät täyttyvät maasta pois pyrkivistä ihmisistä. Montako heitä on? Miljoona? Kaksi miljoonaa?

Nykyinen puolustusministeri on proto-fasisti. Hän on homofobinen, muukalaiskammoinen, misogynisti ja kaikkialla salaliittoja näkevä harhainen heppu, jolla on vain yksi ratkaisu ongelmiin – väkivalta tai väkivallan uhka.

Niinistön ideaalisessa Suomessa maastopukuiset katupartiohörhöt ovat korvanneet vastaavat pilottitakkiset nahkapäiset hörhöt. Vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhän Niinistö tietenkin vetoaa, mutta kuka uskoo, että nuo Jussi Niinistön vihreät miehet lopulta olisivat Puolustusvoimain alaisuudessa? Kyseessä on vain ja ainoastaan Niinistö omasta fasistisesta maailmankuvasta kumpuava ”kurin” ja ”järjestyksen” perverssi ideaali, joka lopulta on kaikkia demokraattisia instituutioita vastaan.

Jussi Niinistö on vain yksi – mutta hyvä – syy vastustaa persuja. Tuo fasistinen paskaläjä voitaisiin ampua aitoavioliittolaisten kanssa avaruuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti