keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Uskonnollisen oikeiston sanan- ja uskonnonvapautta tulee rajoittaa



Hypoteesini on, että uskonnollisen oikeiston sanan- ja uskonnonvapautta voidaan rajoittaa täysin laillisin perustein.

Ensimmäisenä tulevat mieleen sellaiset instanssit kuin Patmos, Aito Avioliitto ry, herännäiskristittyjen puulaakit, kaikki kristofasistiset järjestöt mukaan lukien Perussuomalainen puolue ja onhan niitä muitakin. Lisäksi kaikki muslimien vastaavat järjestöt kuuluvat sanan- ja uskonnonvapauden rajoittamisen piiriin kuten myös kaikkien muiden uskontojen äärijärjestöt.

Esimerkkinä toimikoon Patmoksen paskamyllyn ”tutkimusjohtaja” Juha Ahvio. Hän ei ole ainoa, koska näitä kristofasisteja löytyy paljon muitakin: Niikko, Huhtasaari, Räsänen, lista on pitkä. Olkoon Ahvio nyt kuitenkin stereotypia henkilöstä, jonka sanan- ja uskonnonvapautta tulee rajoittaa.

Ahvio on kerta toisensa jälkeen jo vuosien ajan valittanut siitä, kuinka tasa-arvoinen avioliittolaki rajoittaa hänen uskonnon- ja sananvaputtaan. Samaan mielensäpahoittajien kuoroon kuuluu myös Puolimatka ja moni muu.

Ahvio voi edelleen uskoa vaikka kuinka hölmöihin juttuihin, kuten siihen jumalaansa. Tätä ei ole kukaan estämässä. Se ei kuitenkaan ole suotavaa, että tuosta jumalastaan Ahvio tekee johtopäätöksiä, jotka oikeuttaisivat häntä syrjimään ja sortamaan joitain ihmisryhmiä. Tässä tapauksessa homot olkoot vain yksi esimerkki. Raamatun jumalalla voidaan perustella mitä tahansa sortoa sekä myös minkä tahansa ihmisryhmän sortoa. Tällaisen sorron propagoimista tiedotusvälineissä voidaan rajoittaa ja täten on perusteltua rajoittaa samanaikaisesti sekä sanan- että uskonnonvapautta.

Edes lapsien kasvatuksessa ei ole laillista perustetta indoktrinoida lapsia sortoon ja syrjintään; ei edes silloin kun indoktrinointiin kuuluvaa sortoa ja syrjintää perustellaan todentamalla jumalhahmolla ja tämän kuvitellulla tahdolla. Tästä tavasta on kristinusko täynnä kammottavia esimerkkejä. Enää ei voi vanhempien uskonnollisen vakaumuksen perusteellakaan kohdella lapsia kaltoin. Sellainen tulee käsitellä rikoslain nojalla. Täten vanhempien uskonnonvapautta voidaan rajoittaa ja sitä nimenomaan tulee rajoittaa.

Näille ääriliikkeiden äärihahmoille tällainen laillisuusperiaatteeseen nojautuva rajoittaminen on aivan mahdoton ajatus. He ovat kiljumassa itselleen vapautta tehdä sitä sun tätä, mutta ovat samalla rajoittamassa radikaalisti muiden vapauksia. Kun heihin sovelletaan laillisuusperiaatetta, niin ainoa selviytymisstrategia on uhriutuminen. Uskonnollinen oikeisto on pahanlaatuinen syöpäkasvain missä tahansa yhteiskunnassa.

1 kommentti:

  1. Jumalan siunausta. Raamatun Jumala kirjoitetaan isolla alkujirjaimella.

    VastaaPoista