maanantai 20. helmikuuta 2017

Aito Avioliiton kansalaisaloitteen jälkipelit



Viime perjantaina eduskunta naulasi lopullisesti Aito Avioliiton tukeman kansalaisaloitteen arkkuun sen viimeisen naulan. Nyt aloite on käynyt jo krematoriossa, mutta aitoavioiden surutyö on vielä pahasti kesken. Urheilupiireissä puhutaan jälkipeleistä, mutta ottelun tulos ei siitä miksikään muutu. Tässä asiassa aitoavioiden olisi syytä ottaa oppia urheilijoista.

Kaikki aitoavioliittolaiset eivät tietenkään ole fasisteja, mutta monet näkyvät yhdistyksen tukijat ja puuhapetet ovat kristofasisteja. Sekä kannattajien että näiden näkyvien kristofasistien tuska äänestystuloksen johdosta oli suorastaan käsikosketeltavaa.

Muutamassa tunnissa äänestyksen jälkeen nettiin ilmestyi monta uutta blogistia ja kommentoijaa hurraamaan syrjivän, sortavan ja vihamielisen kansalaisaloitteen kaatumisen johdosta. Eilen sitten kristofasistit aktivoituivat kirjoittelemaan homouden kauhistuksista, vaikka asialla ei mitään tekemistä homoseksuaalisuuden kanssa vaan avioliittolain. On se aika liikuttavaa, että nämä änkyrät antavat toisilleen vertaistukea verkossa.

Pitkän hiljaisuuden jälkeen Tapio Puolimatka aktivoitui peräti kahden blogin verran. Toinen julkaistiin Seurakuntalaisessa ja toinen Uuden Suomen Puheenvuorossa. Tekstit olivat taattua Puolimatkaa; ei mitään relevanssia minkään muun kuin Tapion oman ahdistuksen suhteen.

Juha Ahvio otti päivän ennakkoa onnistuen olemaan ”juhaahvio”. Ainakin heppu on kristofasismissaan johdonmukainen. Ahvion hengentuotteita löytyy sekä Patmoksen sivuilta että kristofasistien uudesta mediakanavasta Oikea Mediasta.

Poliitikkojen kristofasistisesta ketjusta ulkoministeri Soini ja proto-fasistinen kansanedustaja, Laura Huhtasaari, kirjoittivat itseään terapoivat blogit: Soini omaan ”plokiinsa” ja Huhtasaari Uuden Suomen Puheenvuoroon. Tuossa tilityksessään Huhtasaari kielsi olevansa natsi, mikä on kuin onkin totta, sillä Huhtasaari on kristofasisti.

Taantumuksellisen kansalaisaloitteen vireille panijoista Patmoksen paskamyllyn Pasi ”Raamatun kansanmurhat ovat hyviä” Turunen tuntui kärsivän hyperventiloinnista ja paniikkireaktiosta. Jos Turusen kirjoituksissa olisi ollut mukana sound track, niin Turusen ääni olisi kohonnut falsettiin.

Sitten oli vielä iso joukko Aito Avioliiton vilttiketjun skribenttejä, mutta heidän kirjoituksensa olivat jo niin häiriintynyttä häröilyä, etteivät ne ansaitse tämän enempää huomiota.

On tuo homous sitten aivan kauheaa, kun samaan aikaan Suomessa iso joukko köyhiä, sairaita tai muuten vähäosaisia. Viime päivien kirjoittelu kertoo kaiken aitoavioiden prioriteeteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti