lauantai 18. helmikuuta 2017

Aitoavioille rasvattu hinausköysi ja vahva männynoksa



Nyt kun Aito Avioliiton syrjintään ja sortoon perustuva kansalaisaloite on kuollut ja kuopattu, niin yhdistyksen aktiivitoimijoille, erityisesti Pasi ”Raamatun kansanmurhat ovat hyviä” Turuselle, voi suositella rasvatun hinausköyden hankkimista ja siinä sivussa voi katsella vahvaa männyn oksaakin.

Kun Suomeen saataisiin oma Jonestown, niin Suomi olisi paljon parempi paikka. Kuka ryhtyy Jim Jonesiksi? Turunen on siihen aivan liian munaton, mutta ehkä Rahkosella olisi kiinnostusta asiaan?

Joukkoitsemurhan ei pitäisi olla aitoavioille mikään ongelma: Suomihan on nyt niin synnillinen maa, että he vain ottaisivat oikotien taivaaseensa. Tuloksena olisi meidän muiden kannalta entistä parempi Suomi, kun pahimmat räyhähenget pelaisivat itsensä pois pelistä.

Minkälaista eksistentiaalista angstia mahtoivatkaan aitoaviot eilen kokea? Eduskunnan eilinen päätös takuulla uhkaa heidän olemassaoloaan. Vittuako meidän muiden tulisi välittää paskankaan vertaa heidän epätosiin premisseihin perustuvasta maailmankuvastaan?

Kyllä tappio kaiketi kirveltää, varsinkin tämän aitoavion masinoiman syrjintäjupakan yhteydessä on käynyt selväksi, kuinka todellisuuspakoisia nämä äärilaidan uskovat ovat. Ei ole lainkaan yllättävää, että siinä on psyyke kovilla. Kognitiiviseen dissonanssiin sopii aitoavion räyhähengille lääkkeeksi tuo rasvattu hinausköysi ja vahva männyn oksa. En jää kaipaamaan teitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti