keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kylmä rinki Janitskinin pukamaisen perseen alla



Päivä päivältä lähempänä on se hetki, kun Putinin perspano, Ilja Janitskin, saadaan vastaamaan häneen kohdistuviin rikosepäilyihin. Ilja vain sattuu olemaan pieni pelokas poika, ei suinkaan missään merkityksessä kova kundi, joten hän yrittää lusmuilla eroon vääjäämättömästä tuomiosta. Järjestelmä murskaa ”janitskinit” sellaisella varmuudella, että siinä eivät auta Putinin perspanon aatetoverien vetoomuksetkaan.

Vääjäämättömästä oikeudenkäynnistä Ilja yrittää säälittävästi (ei, en tunne mitään sääliä Janitskinia kohtaan) kiemurrella eroon paskalehdessään. Pyrkimys on siirtää keskustelua entisten ja nykyisten ministerien ja kansanedustajien kuviteltuihin rikoksiin. Koska mistään tällaisista rikoksista ei ole näyttöä, niin Ilja voi vain esittää ”moraalista närkystä”. Se pudottaa Putinin perspanon, pikku-Iljan, vähäisenkin uskottavuuden negatiiviseksi. Uhriutuminen on nimittäin aivan helkkarin huono selviytymisstrategia.

Janitskinit ja muut vastaavat ovat kovin viehättyneitä kaikenlaisista salaliittoteorioista. Kun sellainen paskanpuhuminen ammutaan kerta toisensa jälkeen alas, niin paskanpuhujathan suuttuvat. Tämä on tietenkin oikein suotavaa, sillä samalla he paljastavat oman idiotisminsa.

Paskalehdessään Putinin perspano julkaisi ”jutun”, jonka otsikkona oli: Merkittävä osa rikoksista tehdään hiljaisuudessa kulissien takana.

Juttu oli kirjoitus täysin faktavapaalta vyöhykkeeltä. Taas kerran (joko taas?) Ilja nillittää homoista, mutta kun sillä(kään) ei ole mitään tekemistä jutun otsikon kanssa. Mitä minä olen sanonut Iljan omasta latentista homoseksuaalisuudesta?

Ilja uhriutuminen ei ole oikein menestyksekästä. Ilja nillitti:

Mutta entä sitten ne “rikokset”, joita ei ole oikeasti edes tapahtunut ja joille ei ole edes omaa rikosnimikettä? Itse rikollisesta puhumattakaan? Tapauskohtaisesti niiden “rikosten” mediaseksikkyys takaa valhemedioiden lööpit, ja sitä myötä virkamieslorvit voivat varmistaa tarpeettomia suojatyöpaikkojaan. Minä olen tästä paraatiesimerkki, mutta en ainoa!

Taitaa olla Putinin perspanolla kylmä rinki sen pukamaisen perseen alla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti