keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Haastaja päivän idiootiksi - kansanedustaja Ville Tavio



Eilen persujen kansanedustajien fasistisen siiven pillipiipari ilakoi Uuden Suomen Puheenvuorossa kirjoituksellaan, joka oli otsikoitu Maahantulokielto irakilaisille.

Tavio sai kylmää kyytiä tuon kirjoituksensa kommenttiosuudessa. Taviolle ja näille änkyröille on ehkä aivan mahdotonta ymmärtää, että Suomea velvoittavat Suomen tekemät kansainväliset sopimukset ihan samalla tavoin kuin Yhdysvaltoja velvoittaa heidän tekemänsä sopimukset. Siinä ei auta edes presidentti Trumpin nikottelu: mitä enemmän hän (kuten Taviokin) kiukuttelee, sitä selvempää on, että Yhdysvallat on epäluotettava sopimuskumppani, ja se oli sitten tarun lopun. Game over!

Tavio yrittää ratsastaa Trumpin irakilaisvastaisuudelle onnistuen tekemään itsestään idiootin. Tavio kirjoitti:

Vuonna 2015 irakilaisia tuli Suomeen turvapaikanhakijoina 20 485 henkeä eli enemmän kuin esimerkiksi Naantalissa on asukkaita. Vuonna 2016 turvapaikanhakijoiden määrä väheni eri toimista ja tilanteista johtuen 1 248 henkeen.

Profiilitietojensa mukaan Tavio on turkulainen, mutta silti on liikuttavaa, että hän kantaa huolta naantalilaisten asioista. Kategoriavirheillähän ei niin ole väliä, mutta persuthan eivät sellaisista pienistä kömmähdyksistä perusta.

Kuten tuossa edellä totesin, Tavio sai kylmää kyytiä kommenttiosuudessa. Tänään persujen äänenkannattaja, Suomen Uutiset, lohdutti mielensä pahoittanutta Taviota julkaisemalla jutun omilla verkkosivuillaan. On se kovaa kun faktat lyövät persuja päin näköä. Kyllähän nuo herkkähipiäiset sellaisessa menossa pahoittavatkin mielensä.

Ville Tavio haastaa tiukasti Matias Turkkilan ja Ilja Janitskinin oteltaessa päivän idiootin tittelistä.



Jälkikirjoitus: Muutama minuutti sitten Suomen Uutiset kertoi, kuinka Ville Tavio on jättänyt eduskunnalle kirjallisen kysymyksen kiinalaisturistien ajo-oikeudesta. Kiinalaiset kun eivät saa Lapissa ajaa moottorikelkkaa.

Mahtavaa sekoilua Taviolta!

Päivitys: Ei mennyt kuin pari minuuttia siitä kun kirjoitin tuon jälkikirjoituksen, niin Tavion irakilaisstoori lävähti mvlehden sivuille. Nyt ovat idiootit Tavio ja Janitskin löytäneet toisensa. Rakkautta on ilmassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti