perjantai 3. helmikuuta 2017

Kansanedustaja Laukkasen "räjähtäneet ja aivottomat" kristityt



Kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen kävi rukousaamiaisella Washington D.C:ssä kuuntelemassa kuinka Donald Trump pyysi (vaati?) rukouksia Terminaattorin puolesta. Se olikin noiden bileiden parasta antia.

Ennen Amerikan retkeään Laukkanen kuitenkin esitteli mielipiteitään puolueensa äänenkannattajassa, KD-lehdessä.

Ilmapiiri Suomessa on Laukkasen mielestä muuttunut kielteiseksi sitä kohtaan, että joku kertoo olevansa kristitty.

Ihminen leimataan välittömästi johonkin tiettyyn lokeroon. Sen jälkeen hän ei ole enää fiksujen kirjoissa, mikä on todella ahdistavaa. Suomessa on ahdistava ilmapiiri, mitä tulee uskonnonvapauteen. Kristitty ei voi olla enää kristitty. Jos on, sitten on aivan räjähtänyt aivoton tyyppi. Se on väärin, Laukkanen sanoo Aamulehdelle antamassaan haastattelussa.

Laukkanen yrittää jallittaa lukijoitaan jutussa, jonka otsikko oli sekin selvästi epätosi. (Antero Laukkanen suree Suomen kielteistä ilmapiiriä kristityiksi tunnustautuvia kohtaan)

Suomessa uskonnonvapaus on oikein hyvässä mallissa. Laukkanenkin saa uskoa haluamallaan tavalla. Se onkin sitten jo erittäin vastustettavaa, kun Laukkanen johtaa uskostaan muita velvoittavia sääntöjä määräyksiä.

Laukkanen ei tietenkään sano, että valtaosa Suomen kristityistä on arkkipiispan varsin inhimillisellä linjalla. Laukkanen muutaman puoluetoverinsa kanssa edustaa sitä kristinuskon halveksittavaa äärilaitaa.

Sekin on niin nähtyä, että nämä äärikristityt, tyypillisesti kristofasisit, uhriutuvat heti kun heidän toimintaansa kritisoidaan. Näillä heeboilla on suorastaan marttyyrisyndrooma.

Antero Laukkanen pohtii, voiko Suomessa enää olla avoimesti kristitty ilman, että joutuu henkisen vainon ja syrjinnän kohteeksi.

Se että Antero Laukkanen on ennenkin osoittanut olevansa idiootti, ei ole lieventävä asianhaara. Paskaa nämä Laukkasen kaltaiset ääriänkyrät osaavat puhua, mutta siihen se sitten jääkin. Laukkaselle taitaa olla kova paikka se, ettei hän pääse sanelemaan miten minun tulee toimia ja ajatella. Kontrolliyhteiskuntaahan Laukkanen tavoittelee, mutta se tuhotaan heti alkuunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti