keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Mitä olet tehnyt Persujen fasismin tuhoamiseksi?



Kun kaikki puolueet ovat siirtyneet viime vuosikymmeninä oikealle, niin ei ole lainkaan yllättävää, että sinne äärilaidalle on syntynyt fasistinen kuppikunta, joka tunnetaan nimellä Perussuomalaiset. Jo puolueen nimi on harhaanjohtava: mitään perustuvanlaatuista suomalaisuutta ei ole koskaan ollutkaan. On ollut vain todentamattomia väitteitä suomalaisuuden olemuksellisuudesta.

Tuosta fasistisesta puolueesta on johdettu monia lieveilmiöitä. Tällaisia ilmiöitä ovat monet äänekkäät fasistiset pienryhmät: Suomi Ensin!, Odinin soltut, Rajat kiinni ja löytyyhän sellainenkin puulaaki kuin Pohjoismainen Vastarintaliike, jonka Suomen osastoa voidaan pitää Persujen syöpäkasvaimen etäispesäkkeenä.

Tällainen fasistinen puolue on saanut niin irvokkaita muotoja, että samanaikaisesti ne huvittavat että aiheuttavat silkkaa myötähäpeää: weapons-grade-face-palm!

On se kovin koomista, että kaksi persujen kristofasistisen siiven jäsentä – Soini ja Huhtasaari - käyvät rukoilemassa Donald Trumpin kanssa Washington D.C:ssä. Se kokous olikin kaikin puolin tosi-tv:tä heikoimmillaan, mutta päätähden meriitithän ovat pelkkää tosi-tv:tä.

Eivätkä nuo persujen hang around joukot ole niitä ainoita persujen syöpäkasvaimen lieveilmiöitä. Tai kyseessä ei ole pelkkä lieveilmiö, sillä persut ovat profiloituneet Putinin äänitorviksi Suomessa. Yhdysvalloissahan on jo oma Putinin äänitorvi – Donald Trump, tuo Soinin ja Huhtasaaren rukousystävä. Tällä tavoin persut ajatuvat ristitiitaan jo puolueensa nimen kanssa.

Persuille demokratia, kansanvalta, on myrkkyä. Heidän maailmansa on totalitaarinen fasistinen diktatuuri, jonka murskaavasta vaikutuksesta pyritään tekemään kaiken kattava. Mitään ihmisyyden ja inhimillisyyden kannalta tavoiteltavaa persuilla ei ole koskaan esittää: ei edes voi olla, koska persujen totalitaarisessa yhteiskunnassa kaikki toisinajattelu on milloin milläkin keksityllä ja fiktiivisellä perusteella tuomittavaa, jopa mahdollisimman ankarasti rangaistavaa.

Minä olen hyvin hereillä vastustamaan persujen fasismia. Niin on moni muukin. Mitä sinä olet tehnyt tänään persujen fasismin torjumiseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti