lauantai 18. helmikuuta 2017

Ammu itsesi, Jukka-Pekka Rahkonen!



Aamulehden näköispainos antoi tänään näkyvyyttä proto-fasistille ja kristofasistille, Jukka-Pekka Rahkoselle, joten kai sitten paperilehtikin julkaisi tuon Rahkosen haastattelun.

Minulla on lyhyt viesti Rahkoselle: Ammu itsesi, Jukka-Pekka Rahkonen! Sinua ei jäädä kaipaamaan.

Aamulehden jutun mukaan Rahkonen möläytti: Taistelu vihervasemmistolaista arvoliberaaliutta vastaan jatkuu, vakuuttaa Jukka-Pekka Rahkonen.

Rahkonen puhuu kulttuurisodasta ja hakee innostusta konservatismin noususta Yhdysvalloissa Donald Trumpin voiton myötä.

Avioliitto on esivaltiollinen instituutio, joka on ollut voimassa jo ennen mitään lakeja.

Yhteenveto Rahkosen fasismista: weapons-grade-face-palm!

Koska Rahkosen yhteydet fasistisiin väkivaltajärjestöihin on hyvin dokumentoitu, niin samassa Aamulehden numerossa uutisoitiin, kuinka Rahkosen kaveri, Odin solttujen räyhähenki Mika Matias Ranta, oli saanut kahdeksan kuukauden ehdollisen vankeustuomion kuultavan uhkaamisesta ja kahdesta pahoinpitelystä, joista toinen kohdistui Rannan vaimoon.

Hyvin on Rahkonen seuransa valinnut, mutta ei siinä vielä kaikki…

Samalla sivulla raportoitiin siitä, kuinka Putinin trollin, Ilja Janitskinin, kansainvälinen pidätysmääräys pysyy voimassa. Thank you, KKO! Fasistien onkin jo aika joutua vastaamaan tekemisistään.

Ja siten lopuksi vähän huumoria edelleen aitoavioiden tiimoilta. Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla kristillisdemokraattien kannattaja, patavanhoillinen hörhö Pentti Mattila, esittää, että eilisen eduskunnan päätöksen taustalla oli Illuminati. Ei vittu, tuo Mattila se vasta sekaisin on!

Tässä postauksessa mainitut henkilöt voisivat tosiaan ampua itsensä, eikä se olisi ainakaan menetys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti