torstai 2. helmikuuta 2017

YLEn loistavaa journalismia - Persuilta löysät housuissa



Tästä ei ole montaakaan viikkoa, kun YLE paljasti pääministeri Juha Sipilän taustalla vaikuttavan lestadiolaismafian. Sitä jupakkaa ei ole saatu kokonaan vieläkään päätökseen, kun YLE loistavalla journalismillaan antoi Perussuomalaisille pataan 100-0.

Juttu alkoi siitä kun persuja edustava puolustusministeri Jussi Niinistö näki pieniä vihreitä miehiä tai sitten ei nähnyt. Tämä harhaisuusasia on vielä hieman kesken, mutta eiköhän harhat ole harhoja silloinkin, kun ne esittää aika fasistisista kannoistaan tunnettu puolustusministeri.

YLE uutisoi, että Puolustusvoimissa olisi jokin epävirallinen ohje siitä, että kaksoiskansalaisuuden (Suomi & Venäjä) omaavia ei valittaisi tiettyihin koulutushaaroihin. Perusjen puolustusministeri kielsi tämän kategorisesti, mutta YLEllä onkin dokumentteja asiasta, puolustusministerillä ei.

Sitten puolustusministeri hourailee jotain siitä, kuinka YLEn olisi esitettävä todisteita, mutta toimittajapa ei paljastaa lähteitään. Tämä on journalismia ja sitä ei löydy persujen Suomen Uutisista.

Tästä lähti liikkeelle sellainen jupakka, että yksi jos toinenkin persujen kansanedustaja ansaitsi Päivän idiootti-palkinnon.

Ensin suur-idiootti Jari Ronkainen lurittelee luikuria YLEstä ja viittaa joihinkin pöytäkirjoihin, jotka todistaisivat kuulemma jotakin, mutta kun lukee nuo pöytäkirjat, niin sitaatit ovat Ronkaisen omia pöytäkirjaan kirjauttamia kommentteja ja mielipiteitä. Aivan helkkarin noloa Ronkaiselta!

Sitten kansanedustaja Veera Ruoho bloggailee jutun, jonka mukaan YLE kuuluisi nykyään ns. keltaiseen lehdistöön. Hoh hoijaa, Ruoholta taisi tirahtaa löysät housuihin. Minä sanon persuja idiooteiksi, koska he ovat idiootteja. YLE sentään on ollut kiltti persuille, vaikka kiltteyteen ei ole mitään aihetta.

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, persujen propagandakanava, Suomen Uutiset, päästää ääneen kansanedustaja Mika Raatikainen, joka yrittää johdattaa debatin sivuraiteille nillittämällä nettipoliiseista.  Väsynyttä jutustelua Raatikaiselta. Se on myös noloa!

Eiköhän tästä joukosta löydy ehdokkaat päivän idiootiksi. Odotellaan nyt vielä hetki, josko uusia ehdokkaita ilmaantuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti