perjantai 10. helmikuuta 2017

Uudesta Suomesta Persujen propagandakanava



Kunnallisvaalit lähenevät ja Persut ovat vallanneet Uuden Suomen Puheenvuoro-palstan omaksi propagandakanavakseen. Asia ei ole lainkaan yllättävää, koska persujen oma äänenkannattaja, Suomen Uutiset, on julkisuusarvoltaan aivan olematon verkkojulkaisu.

Erityisesti persujen nuorisoketju yrittää profiloitua yhä edelleen maahanmuuttokriitikoiksi vanhemman kaartin ymmärtäessä, että se taistelu hävittiin ja saman tien siinä tappelussa persut ryvettyivät niin pahasti, että kannatusluvut putosivat puoleen. Yhden asian liikkeiden elinikä on aina ennenkin ollut lyhyt, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta.

Yleispuolueeksi persujen on mahdotonta pyrkiä; heillä kun ei ole mitään annettavaa mihinkään oikeasti merkittävään. Kuntatasolla tämä tulee entistä räikeämminkin esiin.

Jos jotain hyvää jossain yhteydessä tapahtuu, niin melkoisella varmuudella persut ovat olleet sitä vastustamassa yrittäen sitten jälkikäteen ”rahastaa” muiden tuottamalla hyvällä.

Oltiinpa sitten millä tasolla tahansa ihan pienimmätkin paikallispiirit mukaan laskien, niin persujen toimintatapaa hipoo tavallisesti laittomuutta, vaikka heidän propagandassaan esiintyivät usein sanat ”laki”, ”oikeus”, ”kuri” ja ”järjestys”. Persujen tapauksessa nuo sanat tarkoittava autoritaarista fasistista valvontayhteiskuntaa. Kaukana persut eivät ole Stasista tai KGB:stä. Persujen ideologiset mutta myös käytännön esikuvat ovat aina sieltä fasistisimmasta laidasta.

On tietenkin Alma Median oma asia paljonko he antavat tilaa persujen fasistiselle propagandalle. Persuja näyttää kismittävän se, että heidän väitteensä Uudessa Suomessa ammutaan kerta toisensa jälkeen alas. Tästä syystä he ovat masinoineet kaikki kynnelle kykenevät levittämään persujen versiota fasismista. Tuokin heidän strategiansa on jo moneen kertaan nähty: jonkin asian tolkuton toistaminen ei tee siitä totta. Ennen pitkää myös äänestäjät huomaavat, että toisto on pakonomaista valehtelua, koska muutoin persujen epäeettisestä paskasta ei puhuttaisi lainkaan. Kyllä, kyllä minä voin sanoa persujen kaikkia tekemisiä ja sanomisia paskaksi, koska paskahan ne ovat, kunne toisin todistetaan.

Eiköhän se nähdä ihan pian, että persut puoluejohtoa myöten liputtavat aivan avoimesti fasismin puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti