keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Päivän idiootin tittelista kamppailevat Matias Turkkila ja Ilja Janitskin



Tänäänkin käydään tiukkaa titteliottelua siitä, kuka on idioottien mestaruustittelin haltija: Matias Turkkila vai Ilja Janitskin?

Netpunkin myöntämä Aasinlakki-palkinto ansaitaan, mutta idiootin tittelin saa haltuunsa pelkästään olemalla idiootti. Tähän asti Janitskinilla on ollut johtoasema, mutta Matias Turkkila kirmaa hyvää vauhtia aivan lähituntumassa.

Idioottimaisista lausunnoistaan jo aiemmin tutuksi tullut Turkkila on nyt pahoittanut mielensä siitä, että Paavo Arhinmäki haluaa selvityksen siitä, kenen rahoilla persujen pillipiiparit Timo Soini ja Laura Huhtasaari matkustavat rukoilemaan Yhdysvaltain kongressin rukousaamiaiselle.

Ei vittu, rukousaamiainen? Asiasta oli jo vuosi sitten puhetta tässäkin blogissa, kun rukousaamiainen järjestettiin edellisen kerran.

Siinä Turkkila oli sentään oikeassa, että Paavo Arhinmäki toikkaroi ihan pieruissa Venäjällä urheilukilpailujen yhteydessä. Kyseessä oli sentään urheilukilpailut, reaalimaailman tapahtuma, mutta kun tuo rukousaamiaisen kohde sattuu olemaan Soinin ja Huhtasaaren päässä asuva mielikuvitusystävä, niin on kyllä syytäkin kyseenalaistaa sellainen matkustaminen valtion kustannuksella.

Ja sieltähän se Turkkilan kristofasismikin pukkaa esiin ihan väkisin: Lisäksi on erikoista, että uskonnonvapauden nimiin vannoman Vasemmistoliiton entinen johtaja ottaa hampaisiinsa nimenomaan kristillisyyden, vaikka puolueen periaateohjelman mukaan uskonnon harjoittaminen tai uskonnottomuus on kunkin kansalaisen yksityisasia.”

Asia ei olisikaan ongelma, mutta jos uskonnonharjoitusta suoritetaan julkisista varoista, niin silloin asia on iso ongelma.

Päivän idioottien titteliottelussa Matias Turkkila vei ensimmäisen erän, mutta vielä tässä on päivää jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti