keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Persunuorten Samuli Voutila ehdolla puhuvaksi aasiksi



PS—Nuoret profiloituvat uuden puheenjohtajansa, Samuli Voutilan, johdolla puhuviksi aaseiksi, ihan kuin noita aaseja ei olisi Suomessa tarpeeksi. Aina kun yksikään persu sanoo yhtään mitään, niin jutut löyhkäävät ja kauas löyhkäävätkin.

Nyt Voutilaa ja persunuoria harmittaa se, että he saivat vähemmän valtion tukea kuin muutama muu poliittinen nuorisojärjestö. Voutila nillittää: Olemme Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö, toimintamme on kasvanut rajusti kuluneen vuosikymmenen aikana ja silti saamme vain murto-osan muihin poliittisiin nuorisojärjestöihin nähden. Nyt Voutilan olisi lyötävä faktat pöytään.

Ettei vain asia olisi niin, että kun poliittisten nuorisojärjestöjen toiminnasta on tehty selvitys, niin persunuoret eivät ole läpäisseet testiä. He ovat ilmoittaneet toimintansa laajuuden sellaiseksi, mikä ei vastaa todellisuutta. Tällainen toimintapa on niin tyypillistä persuille, ettei siinä ole enää mitään hätkähdyttävää. Kaikkialla missä persut ikinä liikkuvatkin, siellä on ongelmia.

Voutila: Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös tuestamme on hävytön. Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin ja muuta sellaista…

Kun muutakaan ei keksitä, niin persunuoret aloittaa sen tavanomaisen uhriutumisen ja riutumisen: Päätös on täysin mielivaltainen. Ministeri Sanni Grahn-Laasonen myönsi myös omalle nuorisojärjestölleen Kokoomusnuorille yli viisinkertaisen summan meihin verrattuna. Vanhojen puolueiden röyhkeä hyvävelipeli on puhallettava poikki, jyrähtää Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Toni Ahva.

Ei tästä ole aikaakaan kun persut nillittivät valtion liiallisesta puuttumisesta milloin mihinkin asiaan. Nyt kun valtio ei juuri puuttunut persunuorten rahoitukseen, niin siitä se nillitys vasta alkoikin. Päättäkää jo, mitä mieltä olette!

Samuli Voutilasta tulee tuota pikaa Suomen ”virallinen” puhuva aasi ja se ei ole meriitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti