lauantai 25. helmikuuta 2017

Oikea Media profiloitui paskalehdeksi



Seurattuani nyt muutaman viikon tämän vuoden puolella aloittanutta mediakanavaa, Oikea Mediaa, niin ei ole vaikea huomata, kuinka tuo verkkojulkaisu on profiloitunut täsmälleen samoille linjoille kuin Putinin trollin, Ilja Janitskinin, paskalehti. Näin ajattelinkin käyvän heti kun Oikea Media lanseerasi vieläkin käytössä olevan betaversionsa.

Oikeasta mediasta löytyvät kaikki jutut, joissa hyökätään liberaaleja demokraattisia instituutioita vastaan. On suorastaan hilpeää, että juuri liberaalit demokraattiset instituutiot ovat ne instanssit, jotka mahdollistavat Oikean Median julkaisutoiminnan.

Oikeasta Mediasta löytyvät kaikki mitä amerikkalainenkin uskonnollinen oikeisto ja erityisesti sen kristofasistinen ja dominionistinen siipi on keksinyt ajaa. Oikea Media profiloituu perinteisemmän "persuideologian" mukaisesti homofobiaan, ksenofobiaan, tieteen vastaisuuteen, uskonnon ylivaltaan, kaikenlaiseen moralistiseen pikkumaisuuteen: Kaikki nuo em. ilmiöt ja paljon muutakin löytyvät amerikkalaisen uskonnollisen oikeiston ”pelikirjasta”.

Oikean Median ideologian mukainen maailma olisi niin *fucking* ankea, että tuskin edes tuon julkaisun puuhamiehet haluaisivat elää sellaisessa maailmassa. Tai sitten heillä on ajatuksena, että he ovat ”uuden uljaan maailman” eliittijoukkoa ja muille sopii mahdollisimman ankea elämä. Tuolta oikealta laidalta löytyvätkin ankeuden apostolit.

Johtopäätökseni on, että Oikea Media julkaisee vaihtoehtoisia faktoja eli silkkaa paskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti